anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Odiseea Routerului Voodoo și salvarea mea digitală

Horia1
Junior

Am crezut că eu și routerul meu aveam un pact secret. Eram la parter, el era la etaj. El îmi dădea o palmă de internet, eu mă bucuram... până când trebuia să urc scările. Atunci, internetul dispărea. Ca un spirit al casei, mă bântuia cu „fără semnal”. Eram la limita disperării. Încercam să mă uit la un film, și în momentul culminant, ecranul îngheța. Mă simțeam ca un detectiv ratat, vânând semnal prin casă, cu laptopul în mână, într-o misiune imposibilă.
Așa am ajuns la salvarea mea: sistemul mesh Wi-F de la Orange.

Am desfăcut cutia și am avut senzația că deschid Chivotul Legământului. Am pus o unitate în sufragerie, una în dormitor și, brusc, s-a făcut lumină! Semnalul a invadat casa, de parcă o armată de roboți s-ar fi apucat să-l împrăștie peste tot. Acum pot să stau cu laptopul pe balcon, să fac video call-uri cu familia din pivniță și să mă uit la seriale în grădină. Am câștigat bătălia cu routerul-fantomă și am transformat o casă normală într-un paradis digital. Povestea mea are un final fericit. Cred.

1 Răspuns 1

Anca07
#StarMember

Buna @Horia1 

Daca ai reusit si ai facut o alegere buna referitoare la un echipament Orange, ceva ce ar aduce un plus valoare comunitatii, ar fi sa pregatesti un tutorial referitor la acesg echipament, pas cu pas modul de instalare, cu poze ca sa se vada exact ceea ce trebuie facut, cu ceva hinturi poate, si multe alte info care pot fi de folos si altor membri ai comunitatii. In rest, topicul tau ramane un sfat pentru cei care vor sa achizitioneze un astfel de echipament.

Zi cu soare!☀️