anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoanele cu Android 14pe S24+ nu sunt funcționale cu aplicația Carstreem

OvidiuRo
Junior

Telefoanele noi venite cu android 14,nu sunt funcționale cu aplicația Carstreem.Am căutat pe grupuri utilizatori de Samsung,dar nimeni nu a reușit să găsească raspunsul.Inaintam în tehnologie dar nu mai putem folosi noua tehnologie.

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember

Salut @OvidiuRo. Dacă <aplicația nu rulează pe S24+> atunci înseamnă că trebuie căutată o variantă a aplicației care rulează pe Android14, aplicația utilizată anterior fiind prea veche. Altfel, te rugăm să detaliezi ce anume ”nu este funcțional la S24+” dacă instalezi aplicația. Toate bune.

Îmi cer scuze,din grabă am omis să specific,pe Android auto,la telefoanele noi,cu android 14 instalate,apk.Carstreem sau Fermata auto, nu sunt funcționale pe imagine.

Deci nu e o aplicație din ”Magazin Play”. În acest caz, cred că ar fi necesară o actualizare a acelui .apk pentru o versiune mai nouă de Android (adică 14).

delfinas
#StarMember

Ovidiu, cautand apli atia asta pe net, am gasit ca ultima actualizare e din iulie 2024, iar pe site-ul lor https://carstream.app/ scrie ca "CarStream supports Android 5 and above up to the latest Android version Android 13", deci nu e adaptat pt Android 14.  Tot acolo scrie "If the CarStream apk does not support in the latest Android versions, simply uninstall CarStream on your devide, and then reinstall CarStrean and try again. If the issue remains, try doing it with your old Android device that runs lower version."

"Dacă apk-ul CarStream nu suportă cea mai recenta versiune Android, pur și simplu dezinstalați CarStream de pe dispozitivul dvs. și apoi reinstalați CarStrean și încercați din nou.
Dacă problema persista, încercați să o faceți cu vechiul dispozitiv Android care rulează o versiune inferioară."

Unwantedx11
Junior

Din păcate nu sa găsit încă o rezolvare deși problema este veche.

Toate telefoanele venite cu versiunea android 14 instalata întâmpină aceasta problema.

Mai mult noroc au avut cei care aveau aplicația pe versiunea de android 13 și au făcut upgrade fara a face o resetare din fabrica. 

Sa sperăm poate că se va găsi o soluție (poate in viitorul update al aplicației).

Pare o problema creata intenționat de Google.

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Da, am văzut și eu că nu mai funcționează nici cu Fermata, nici cu nimic. Așteptăm să apară. Cea mai haioasă situație este că am pe una dintre mașini un sistem de navigație after market și pe acela nu există niciodată probleme, iar pe cel original, care a venit când am luat mașina nouă, când funcționează, când nu și trebuie să folosești tot felul de ,,ghidușii", pentru a face față tuturor schimbărilor pe care le realizează cei de la Google, ca să ai acces la anumite aplicații gen Youtube, etc.

Concluzia este că nu prea avem ce face, în afară de a sta cuminți și a aștepta să apară diverse ,,variante" care să ne permită accesul!

Baftă!

Mulțumesc mult.Cam asta este soluția, să stăm și să așteptăm soluția.