la 11-06-2025 09:37 AM
De la serviciu am alocat un Iphone. La reinnoirea telefoanelor, am optiunea de a-l pastra pe cel anterior. Drept urmare, pentru ca mereu am dorit sa am si numarul personal cu telefon alocat si aplicatii personale instalate pe acesta, acum umblu cu 2 telefoane Iphone.
Nu ma intelegeti gresit, nu ma plang 🙂 dar intotdeauna am preferat un Samsung. Probabil ca la un moment dat, la reinnoirea abonamentului, ma voi uita dupa un S24-S25. Insa, in prealabil, am intrebat Copilot despre avantajele fiecarui telefon (Samsung vs Iphone) - pt ca poate ma razgandesc si investesc banii in altceva mai util decat un telefon. Las mai jos, poate foloseste si altora, avantajele fiecarui telefon:
Samsung (ex: seria Galaxy S/Ultra):
iPhone (ex: iPhone 15 Pro/Max):
Samsung:
iPhone:
Samsung:
iPhone:
Samsung:
iPhone:
Samsung:
iPhone:
Samsung:
iPhone:
11-06-2025 10:49 AM - editat 11-06-2025 10:50 AM
Salut!
Las aici un link care conține comparații între cele mai recente modele de top de la iPhone și Samsung.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=13322&idPhone2=13123
la 11-06-2025 12:22 PM
Salutare!
Ai aruncat o piatra in lac si ar fi bine sa te astepti la ceva "valuri". In firma, suntem doar 2 cu Android (o colega are un Samsung si eu un Huawei fara GMS). Restul au Apple (diverse modele). Fiecare isi are plusurile si minusurile fata de celalalt.
Personal, ca utilizator de Huawei, as merge spre IPhone. Experienta de utilizare mi se pare mai apropiata intre cei doi producatori fata de Samsung.
Totusi, ca sa notez si cate dezavantaje:
Zic ca astea ar fi primele inconveniente: accesoriile au functii limitate, daca se reuseste conectarea la produse de la alti producatori.
la 11-06-2025 01:07 PM
Eu sunt de parere ca acesta comparatie de Iphone vs Samsung este de fapt IOS vs Android. Pe nimeni nu deranjeaza cum arata Samsung sau Huaway, etc.
11-06-2025 02:27 PM - editat 11-06-2025 02:33 PM
Salutare!
Asta ține de gusturile personale ale fiecăruia și de obișnuință. Dacă ție îți place iPhone, degeaba îți spun eu că este mai ok Samsung, pentru că aș fi subiectiv. Fiecare dintre noi suntem oarecum unicat în gândire, gesturi, mimică, gusturi și tot ceea ce ține de percepție umană.
Te sfătuiesc să alegi ceea ce crezi tu de cuviință, pentru că asta este cel mai important.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor