Eu, cand am auzit prima data de aceste telefoane am cautat pe net sa vad ce informații găsesc, pentru ca urma să-mi schimb telefonul.. la momentul ala, m-a speriat prețul.. si primul gând a fost sa-l compar cu Samsung, de genul ca de Samsung măcar auzisem..
O părere diferita de a mea nu este mai putin realista.. este doar o părere.. si cred ca e foarte bine ca nu gândim toți la fel.. fiecare a întâmpinat anumite situații și, în funcție de ele si-a format o părere... Si, părerile, în timp se mai schimba, pentru ca și situațiile se mai schimba.. Din punctul meu de vedere, cand ești nou pe piata faci concurență la calitate, nu la preț, dacă vrei sa ajungi din ce în ce mai cunoscut.. Nu stiu cum mai sunt preturile acum, dar, acum am telefon :)))...
Cand vine vorba de chestii pe care le consider mai puțin importante, cum ar fi un suport, evident ca m-as uita la preț.. asa cum, la masina e ok sa pun un filtru de aer OEM, dar, as prefera niște placute de frana originale, pentru liniștea mea psihica :D.