anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefoane one plus in oferta Orange

bogapostu
Explorator
Va introduce Orange si telefoanele One plus in oferata? Cel putin One plus 8 Pro mi se pare best of
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Ne-am interesat pentru tine si, din pacate, pentru moment nu vom aduce aceste modele in oferta noastra comerciala.

Update 16 oct. 2020Au fost introduse în oferta Orange OnePlus 8T 5G cu 2 capacități de memorie: 128GB și 256GB.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Jay
Campion certificat
Eu, cand am auzit prima data de aceste telefoane am cautat pe net sa vad ce informații găsesc, pentru ca urma să-mi schimb telefonul.. la momentul ala, m-a speriat prețul.. si primul gând a fost sa-l compar cu Samsung, de genul ca de Samsung măcar auzisem.. O părere diferita de a mea nu este mai putin realista.. este doar o părere.. si cred ca e foarte bine ca nu gândim toți la fel.. fiecare a întâmpinat anumite situații și, în funcție de ele si-a format o părere... Si, părerile, în timp se mai schimba, pentru ca și situațiile se mai schimba.. Din punctul meu de vedere, cand ești nou pe piata faci concurență la calitate, nu la preț, dacă vrei sa ajungi din ce în ce mai cunoscut.. Nu stiu cum mai sunt preturile acum, dar, acum am telefon :)))... Cand vine vorba de chestii pe care le consider mai puțin importante, cum ar fi un suport, evident ca m-as uita la preț.. asa cum, la masina e ok sa pun un filtru de aer OEM, dar, as prefera niște placute de frana originale, pentru liniștea mea psihica :D.

DanielaH
Moderator

Vești bune!

Au fost introduse în oferta Orange OnePlus 8T 5G cu 2 capacități de memorie: 128GB și 256GB, varianta din urmă fiind exclusiv la Orange.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

bogapostu
Explorator
Deja nu mai sunt in stoc si eu abia pe 07.11 pot face achizitia, vor mai fi disponibile?

DanielaH
Moderator
@bogapostu, recomandarea mea este să apelezi la funcția "anunță-mă când revine" din pagina de produs și vei fi înștiințat prin e-mail în momentul în care telefonul reintră în stocul din magazinul online. https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/oneplus-8t-5g-128gb-dual-sim-lunar-silver
Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.