anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sfat achiziție telefon mid-range.

Radutuby
#StarMember

Hello all!

Vreau să cumpăr un telefon nou (pentru soacră) și am un buget de maximum 2.500 lei.

Și aici sunt curios ce anume ați prioritiza pentru o experiență cât mai bună în utilizarea de zi cu zi procesorul, memoria RAM sau viteza stocării flash?

Ați merge pe un procesor mai puternic cu 8 GB RAM și stocare rapidă sau pe 12/16 GB RAM, dar cu un procesor ceva mai modest?

Nu ma interesează neapărat brand-ul dar nici nu doresc modele de genul Futachi , shaolin sau cubot 🙂

Aștept cu interes părerile voastre.

Mulțumesc 

„GSM spans the air, fiber drives the speed, Ohm’s Law sets the ground.”

1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember

Buna @Radutuby. Conform  specificațiilor tale s-ar încadra Honor Magic8 lite, Honor 600 lite, Oppo A6 Pro. Sunt bune și la configurație, dar și accesibile ca preț. 

Vizualizare soluţie în postul original

31 Răspunsuri 31

Miha_Z
#StarMember

Buna @Radutuby. Conform  specificațiilor tale s-ar încadra Honor Magic8 lite, Honor 600 lite, Oppo A6 Pro. Sunt bune și la configurație, dar și accesibile ca preț. 

Din câte văd, Android-ul este vechiuț pentru 2026 la OPPO, dar îl punem pe listă, iar Dimensity 6300... hmm. Mulțumesc, dar totuși Honor Magic 8 lite pare mai ok.

Ți-am oferit mai multe variante, ca sa ai de unde alege. Sunt bune și pe baterie, memorie RAM...

Mulțumesc @Miha_Z. Până la urmă am ales Honor Magic 8 lite.

15894.jpg

Honor Magic 8 lite Reddish Brown. 

Mulțumesc tuturor pentru sfaturi. 

Felicitări pentru achiziție. Mă bucur că am putut să-ți fiu de ajutor. Sper să fie și soacra mulțumită, dacă nu dai vina pe mine. 😂

Cred că păstrează căștile pentru el, preventiv 😁 o s-avem și review.

Eii cum le sti tu pe toate ¹😅

Razvan
#StarMember

Salut Radu! Recomand achiziția telefonului Oppo A6 5G, se încadrează în bugetul tău disponibil. L-am cumpărat acu 1 lună și ceva soacrei mele și este mulțumită de el. L-am achiziționat în rate prin operatorul albastru, la un preț mai mic ca la magazinele online.

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Oppo A6x? Dacă e ăsta, 6 GB RAM în teorie ar merge pentru social media, dar vreau să storc specificații cât mai bune în banii ăștia.

15856.jpg

FLo1
#StarMember

Salut . Fiind vorba de ”soacra”, e bine să ai grijă ce alegi. Să știi că orice ai alege, puterea obișnuinței predomină și va fi reper de comparație cu ceea ce vei lua. Dacă vrea ecran mare și nu unul mic... ai grijă la acest aspect. Dacă obișnuiește să facă multe poze, video etc (nu neapărat muzici offline) atunci o mai mare atenție de văzut la partea de stocare. Dacă utilizează aplicații care necesită un grad mai mare de date încărcate.... depinde ce contează: memoria sau viteza procesorului? 

Oricum, pare să fie important un ecran care să permită atât un scris lizibil (ca formă și luminozitate), dar și partea de multimedia (posibil pentru poze). Dar rămâne să mai analizezi ceea ce contează și să adaptezi la ceea ce oferă piața.

☺Aprecierea oricărui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni! ☺

Păi da, ecranul mare este și el important oarecum, dar cel mai important va fi să nu crape la utilizarea intensă: TikTok, Facebook și fotografii de flori din grădină. Trebuie luat în considerare că este genul de persoană la care telefonul va fi utilizat cam 80% din zi.

Waw. Deci si soacrei ii place mult tehnologia. Vorba lui @FLo1 ai mare grija ce alegi, că nu e bine sa intri in "gura soacrei" 😂

Încă sunt bine cu ea, 😄si sper să nu o fac de oaie, ca altfel vorba aia mi-am ●●●●● norocul. 

Viper
Senior

Ce telefon are acum?