anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 16 Pro Max

RaulC
Junior

Salut! 

Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/

https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays

3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.

Ca regula generala:

• avem o perioada de precomanda (cand, atat operatorii, cat si magazinele) cer comenzi de la clienti. Producatorul (Apple) are o situatie a stocului existent inainte de lansare si face livrari (sub comenzi) pentru disponibilitate imediata.
  • perioada ulterioara precomenzilor, cand, teoretic, se livreaza "surplusul" de stoc fata de precomenzi

Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.

Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.

Vizualizare soluţie în postul original

149 Răspunsuri 149

Am doua luni de când aștept telefonul.. deci clar ai de așteptat și tu mult și bine.. 😂

missmiss
Junior entuziast

Si eu astept de doua luni si deja imi pierd rabdarea. S-a dus orice bucurie. Aveti vesti despre stocuri?

missmiss
Junior entuziast

Si eu astept de doua luni si deja imi pierd rabdarea. S-a dus orice bucurie. Aveti vesti despre stocuri?

Biannca
Începător

Bună,

Am precomandat iPhone 16 Pro Max săptămâna trecută, avem ceva update-uri cu privire la durata perioadei de așteptare. Am văzut discuția cealaltă însă nu mai era nimic actualizat. Menționez că am comandat telefonul din Orange Shop, prin prelungirea abonamentului, care este pe persoană juridică.

Mulțumesc! 🙂 

Anakin
Junior entuziast

Salutare,

Suntem in luna noiembrie. orice magazin de pe fata pamantului are stoc de iphone 16/16 pro max.(aici incluzand vdf, telekom si cam orice va trece prin minte)

intrebarea mea e: cum e posibil ca orange sa nu aiba? Am dat o precomanda si se pune problema daca ajunge anul asta. Cine se ocupa de partea asta operationala ar trebui sa ia un premiu de Grinch
Este ridicol.

are cineva ceva informatii concrete pe tema asta? Cand ajunge stocul? Am auzit ‘povesti’ ca sunt oameni care asteapta de doua luni. 

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Din păcate, cred că livrările nu țin neapărat de Orange, ci de furnizorii lor. Sincer, eu îi schimbam demult. Cunosc o persoană care a comandat iPhone 16 și i-a venit la timp.

Din păcate, nu cred că pot să-ți spună decât ei!

Baftă!

Anakin
Junior entuziast

deci e vina lor, dar nu e vina lor. Vina mea nu e cu siguranata

MihaiC99
Junior entuziast

Salut,

iPhone 16/16 Pro sunt pe stoc.

Informații concrete poți obține doar contactand Orange.

Stocurile de iPhone 16 pro max se fac și în funcție de cerere.

Anakin
Junior entuziast

Eu vorbeam de 16 pro max

Pai da, așteaptă de două luni.. și mie la telefon mi-au spus că durează între 30 și 60 de zile să onoreze comanda.. eu nu îmi fac speranțe că ajunge anul ăsta, mai ales că am dat precomandă pentru DT, care din ce am înțeles este cel mai căutat și, prin urmare, se livrează cel mai greu .. 

Anakin
Junior entuziast

Inteleg. Si ti se pare normal?

personal, mi se pare strigator la cer si cred ca cineva ar trebui sa ofere niste explicatii macar, daca nu e nicio solutie de a rezolva problema.

repet, sunt pe stoc in orice magazin, la orice companie de telecom, efectiv peste tot, in toate formulele si formele.

este absurd, nu inteleg cum puteti trata situatia cu ‘asta e….’, in special pe banii nostri

nu, nu mi se pare normal, dar încerc să mă obișnuiesc cu situația. am văzut și eu că magazine tip altex au stocuri..  eu sper să se mai liniștească apele și să dea drumul la precomenzi, nu cred că nu se așteptau să aibă un volum mare mai ales având în vedere faptul că e anual discuția asta aici. 

Anakin
Junior entuziast

Problema nu e ca are altex stoc. Sau emag. Sau evomag.

problema e ca vdf are stoc pe orice model, orice culoare, orice config.

problema este, asa cum spui si tu, ca se intampla an de an.

inss, nu este nimeni absurd si nu cred ca se asteapta cineva sa vina comanda la 2 saptamani de la lansare. Dar sa dai precomanda in noiembrie si sa nu stii daca iti vine pana la finalul anului mi se pare penibil. Cineva nu isi face treaba si ar trebui sa raspunda pentru asta.

nu poti tu orange sa zici ca nu ai stoc pe cel mai cautat model de la cel mai cautat brand.

5 zile - ok, 7 zile - ok, 10 zile ca sunt intarzieri. Hai, fie, ok. Tot ce trece de 10 zile e incompetenta si delasare (vorbesc pentru luna noiembrie, nu de la lansare).

eu inca astept o solutie si ca sper ca nu e sat fara caini aici

văd că 16 pro și 16 normal au pe stoc.. nu înțeleg cum funcționează toată chestia asta și de pe pro max e așa greu de prins.. 

Anakin
Junior entuziast

E foarte simplu de inteles - asa este cand iei banii inainte. Conteaza mai putin ca ai si tu o parte de respectat

doar ca nu prea sade bine unui brand de talia orange in postura de ‘pacalitor’.

eu am deschis acest thread in speranta ca cineva din management/ top management vede si da un telefon acelui responsbil (inter sau extern) cu livrarea stocului pentru (repet) cel mai cautat model de la cel mai cautat brand.

In incheiere ma repet din nou. Este penibil. Este delasare, este 0 atentie pentru client, 0 implicare pentru a rezolva problema a posibil sute sau mii de clienti, 0 tot.

asteptam sa pice iphone uri din cer