anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Precomanda iPhone 16 Pro Max

RaulC
Junior

Salut! 

Am facut precomanda la iPhone 16 Pro Max si sunt curios, din data de 20 cat timp dureaza sa ajunga telefonul?

Multumesc! 

1 Soluţie acceptată‚

https://www.tuaw.com/2024/09/15/iphone-16-pro-max-preorders-face-immediate-shipping-delays/

https://discussions.apple.com/thread/255755620?sortBy=rank

https://www.tomsguide.com/phones/iphones/iphone-16-pro-delays

3 surse care spun ca vor fi intarziere (asa cum zice si @OrangeAssistant ) din cauza stocurilor producatorului.

Ca regula generala:

• avem o perioada de precomanda (cand, atat operatorii, cat si magazinele) cer comenzi de la clienti. Producatorul (Apple) are o situatie a stocului existent inainte de lansare si face livrari (sub comenzi) pentru disponibilitate imediata.
  • perioada ulterioara precomenzilor, cand, teoretic, se livreaza "surplusul" de stoc fata de precomenzi

Pe parcusul anului (de dupa lansare) se livreaza "constant" catre toti (magazine si operatori) pentru acoperirea precomenzilor si comenzilor.

Totusi, daca vrei un model anume (nu stiu, Pro Max 1TB roz bonbon) care nu are cautare mare (sau mult prea mare fata de estimari), se va face o "lista de asteptare". Aici, in functie de ce parte a baricadei se afla produsul (prea putin cautat sau mult prea cautat), asteptarea s-ar putea dureze mai mult sau mai putin.

Vizualizare soluţie în postul original

149 Răspunsuri 149

Poți să ne explici te rog cum și unde ai făcut presiuni ? Poate o să ne ajute și pe noi ?

Te-ai linistit? Nu cred ca presiunea ci acum au venit in stoc! 

Problema îi ca la noi restul nici o veste 

Eu zic ca sa ne asteptam sa ne vina cat mai curand, astazi am fost la orange si mi s-a zis ca a mai venit un telefon, ar trebui sa se rezolve treaba pe saptamana asta sau saptamana viitoare

pe ce capacitate de stocare ai luat telefonul?

256 

Parca așa era telefonul ei.. 

A primit  cineva vreun răspuns ceva , eu am sunat și mi s a spus ca încă n au venit , dar nici un timp nu știe , dar trebuie sa vina .

nici macar un raspuns

ioanatodor76
Junior

am primit acum mesaj ca s-a prelungit comanda cu inca 30 de zile….. in viata mea nu mai comand de pe orange.

Și mie la fel , și am întrebat ce se întâmplă mi s-a răspuns ca comenzile mai vechi de 25 zile trebuie actualizate , am întrebat de livrare nu știe nimeni nimic 

foarte foarte trist ce se intampla

DaianaEleonora
Începător

Buna, comanda facuta fizic in Orange Shop in data de 27 septembrie, Iphone 16 Pro, ajunsa azi 14 octombrie

Mda.. deja e bataie de joc. Fac comanda pe 17 și niciun semn. Întreb și nimeni nimic. Au zis ca maxim 2 săptămâni. Acum nu mai știu nimic.. 
Ultima oară când mai fac așa ceva..

Precomanda facuta in Orange Shop pentru Iphone 16 Pro in data de 14.09.2024. Am primit azi un mesaj sec "Comanda ta a fost anulata."

Azi am primit și eu “Comanda ta a fost anulată”. 
Precomandă făcută pe 18.10, cu avans 50lei. 🥲 

Bataie de joc.