la 03-07-2025 12:57 PM - editat ultima oară la 03-07-2025 01:00 PM de DanielaH
la reinoirea abonament orange a promis un telefon, am primit adresa de la serviciul Cargus ca pachetul a fost preluat si e pe drum, iar peste 2 zile alta adresa ca pachetul nu a fost gasit adresa gresita... am dat adresa corecta si la Orange si la Cargus, am sesizat la reclamatii.... nu mai am auzit nimic.... complet neseriosi
la 03-07-2025 01:24 PM
Salut, @ios! Bun venit în Comunitate!
Ne poți oferi, te rog, numărul comenzii? Vom ruga și noi colegii de la magazinul online să verifice situația ta. Mulțumim.
la 04-07-2025 06:06 PM
cargus a gasit pachetul si il expediaza la orange..sper ca dupa ce am dat adresa corecta de n ori sa ajunga candva la destinatie,...convins nu sunt
la 03-07-2025 04:44 PM
Salutare!
Cargus te-a contactat pentru livrare? Am avut o livrare in primavara (la adresa de domiciliu) si am cerut sa-mi vina la adresa de la birou. Nu am avut probleme.
Ca nota de subsol: agentii Fan Courier si Cargus, care deservesc zona unde lucrez, deja ma cauta pe mine la (aproape) toate livrarile care sediul firmei, indiferent de persoana de contact. La livrarile personale, sunt al doilea sunat (doar preluare).
PS: in ce judet trebuie sa primesti telefonul? Nu stiu de Cargus, dar la Fan sunt intarzieri frecvente in Constanta (si oras, dar si judet). Anul trecut, doua colete catre Constanta (oras) au intarziat cel putin 3 saptamani fiecare.
la 04-07-2025 06:02 PM
cargus a gasit pachetul si il returneaza la expeditor..respectiv ORANGE ROMANIA...sper ca Orange in fine imi va expedia pachetul,la adresa corecta dupa ce am dat adresa de nenumarate ori,inclusiv toate datele de identificare
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor