anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Opinii despre Samsung Galaxy S25

traianttr
Junior entuziast

Bună ziua, mă poate ajuta cineva cu opinii referitoare la telefonul Samsung Galaxy S25, cum funcționează, cat ține bateria, dacă se blochează, fluiditate în operare sau cum se prezintă în general acest telefon. Precizez ca vreau să achiziționez un asemenea telefon și cei din magazinul Altex nu mă pot lămuri prea  mult.  Fac precizarea ca intenționez să trec de la Apple la Samsung.Mulțumesc anticipat!

1 Soluţie acceptată‚

Iti multumesc pentru raspuns!

Da, eu nu as face trecerea de la Android la iOS, insa, am vazut ca unele alegeri tin strict de estetica, si de aceea am intrebat. 

Si da, confirm, Androidul are o varietate mai mare in ceea ce priveste conexiunea cu diverse gadget uri, insa e posibil sa vorbim de un consum mai mare al bateriei pe Android vs iOS, si dupa cum bine stim, o securitate mai scazuta:) 

Spor in alegerea pe care urmeaza sa o faci si te asteptam cu un review in comunitate!

Zi cu soare!🌞

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

DanielaH
Moderator

Salut, @traianttr! Mulțumim pentru întrebare!

Eu personal nu am nicio experiență cu acest model de telefon, dar sper să fie alți membri ai Comunității care să vină cu informații utile. Aștept și eu cu interes feedbackuri despre S25.

FLo1
#StarMember

@traianttr: Dacă te ajută, ai aici un [Review] Samsung Galaxy S24 Onyx Black 256GB Nu au fost probleme cu modelul de la momentul editării si până acum. Ba mai mult, între timp a primit o versiune software ONE UI 7.0 (în loc de 6.1) cu Android15. Da știu, unele diferențe trebuie să fie, dar în general consider un model reușit. Atât S24 cât și mai noul S25. 

traianttr
Junior entuziast

Multumesc pentru opinie!

Sper că a fost edificator și o sursă de informație utilă pentru ceea ce căutai. Dacă te decizi asupra achiziției modelului Galaxy S25, te așteptăm aici în Comunitate cu un review sau cel puțin câteva impresii despre experiența trecerii de la iOS la Android. Numai bine și pe curând. 👍

Anca07
#StarMember

Buna @traianttr 

Eu folosesc S23 de la momentul aparitiei pe piata din Europa, si momentan studiez si eu piata sa vad daca e momentul sa fac trecerea de la S23 la S25. Ce pot sa iti spun, e ca nu am avut niciun fel de probleme cu S23, si ca este un model al celor de la Samsung de care nu ma pot desparti (momentan🤭)

As vrea sa te intreb, ce model de iPhone ai, si de ce ai decis sa faci trecerea catre Android?

Multumesc frumos si o zi cu soare!🌞

traianttr
Junior entuziast

Bună, folosesc IPhone 14, sunt mulțumit de el, dar am decis să schimb la Samsung din cauza prețurilor din ce în ce mai mari ale telefoanelor Apple. Prețuri nejustificate, din punctul meu de vedere. O zi bună și mulțumesc pentru opinie!

Multumesc frumos si eu pentru raspuns, @traianttr 

Daca doar pretul este pentru tine un impediment si principalul motiv pt care renunti la iOs, inseamna ca esti mai putin interesat de caracteristicile si performanta unui telefon. Sau nu?🤭

Daca ar fi sa numesti o alta caracteristica principala, care anume ar fi aceea sa te faca sa spui un DA pentru un Android vs iOs?

traianttr
Junior entuziast

Bun punctul de vedere, dar mă interesează și performanța și caracteristicile telefonului, de aceea am și cerut opinii. La Android apreciez diversitatea, conexiunea infinit mai simpla cu multe gadgeturi, cu computerele cu sistem de operare Windows. 

Iti multumesc pentru raspuns!

Da, eu nu as face trecerea de la Android la iOS, insa, am vazut ca unele alegeri tin strict de estetica, si de aceea am intrebat. 

Si da, confirm, Androidul are o varietate mai mare in ceea ce priveste conexiunea cu diverse gadget uri, insa e posibil sa vorbim de un consum mai mare al bateriei pe Android vs iOS, si dupa cum bine stim, o securitate mai scazuta:) 

Spor in alegerea pe care urmeaza sa o faci si te asteptam cu un review in comunitate!

Zi cu soare!🌞

traianttr
Junior entuziast

Mulțumesc pentru opinie, da îmi dau seama, mai ales privind securitatea, deocamdată sunt în faza de tatonare, încă nu am luat decizia finală. Dacă realizez trecerea, cu siguranță o să revin cu opinii clare. Numai bine!

Iti recomand, daca nu iti doresti poze/filmari facute rapid si bine, un telefon xiaomi 2025 reconditionat, iar pentru poze/filmari un aparat foto.

Mulțumesc pentru sfat!

Pololică
#StarMember

Salutare!

Inainte sa faci trecerea de la IPhone la Android (indiferent de model), iti recomand:

• sa verifici daca aplicatiile pe care le folosesti au modul de utilizare dorit de tine
  • sa ai in vedere ca iMessage si Facetime nu sunt disponibile (desi Apple Music am vazut ca e in Google Play, celelalte doua ... nu sunt disponibile. Plus ca Google isi schimba aplicatiile cam la 8-10 ani, in sensul ca ori le trage pe dreapta, ori impacheteaza 3-4 aplicatii in alte 2-3, ori le schimba cu totul)

Ok, mulțumesc frumos pentru sfaturi!