la 12-11-2025 03:22 AM
Stie careva de ce Orange nu are in oferta OPPO FIND X9 PRO ?
Sincer...au ajuns de toata jena...la Vodafone vad ca exista...
la 12-11-2025 05:26 AM
Salutare!
Și eu mă uitam zilele trecute de el, dar asta este.
Fiecare operator introduce sau scoate din oferta sa gadgeturi pe care le dorește și face cum consideră. Mai sunt și alte modele de telefoane de ultimă generație pe care nu le are în ofertă, dar asta este.
la 12-11-2025 06:44 AM
Cel mai probabil, Orange nu are în ofertă OPPO Find X9 Pro din cauza cererii reduse pentru modelele de top ale unor branduri precum OPPO, Xiaomi sau Sony. Aceste telefoane se vând în cantități mici și nu aduc un profit semnificativ operatorului, motiv pentru care Orange preferă să se concentreze pe brandurile care se vând mai bine, cum ar fi iPhone, Samsung și Honor. În plus, aceste mărci beneficiază de campanii de marketing puternice, suport extins în rețea și o cerere constantă din partea clienților, ceea ce le face mai rentabile pentru operator.
Ca și utilizator Xiaomi Ultra, nu am găsit niciodată acest model la Orange.
la 12-11-2025 09:14 AM
Cel mai probabil nu prea au vanzare pe ele (cel putin pe cele din varful gamei). Nici Huawei nu mai ofera (vad ca la fel, doar Voda mai au, dar doar seria P(ura)). Ma gandesc ca motivul principal (la Huawei, cel putin) ar fi lipsa GMS si intarzierea lansarii in Europa (cel putin Nova 14 nu-l vad pe nicaieri in Romania).
Apropos: cum sta cu actualizarile? Intreb in contextul obligativitatii celor 5 ani de actualizari de sistem.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor