anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Rate produse

Mihai998463
Începător

Buna seara. Dețin 2 abonamente in valoare de 15 euro fiecare de aproximativ 8 ani. Acum aproximativ 1 an și jumătate am achiziționat 2 telefoane in rate la prelungirea abonamentelor pentru care plătesc rate in valoare totala de 80 de lei lunar. Întrebarea mea este mai pot achiziționa produse in rate.. Dacă în acest moment nu am terminat de platit ratele actuale?

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți vedea asta în Magazinul online, unde poți face o simulare, alegând achiziția unui telefon cu prelungirea de abonament.

Trebuie să știi însă că la prelungirea de la 18 luni, chiar dacă ți se va permite achiziția unui telefon, valoarea abonamentului/ elor va fi cel puțin egală sau mai mare decât acum și este mai avantajos să faci achiziție după 24 de luni, atât pentru că poți scădea valoarea abonamentului/ elor, cât și prin prisma prețului telefonului/telefoanelor.

Repet, poți încerca și dacă ți se dă voie, poți face achiziție în condițiile specificate mai sus.

Eu am luat de multe ori și chiar acum am rate suprapuse.

Succes!

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poți vedea asta în Magazinul online, unde poți face o simulare, alegând achiziția unui telefon cu prelungirea de abonament.

Trebuie să știi însă că la prelungirea de la 18 luni, chiar dacă ți se va permite achiziția unui telefon, valoarea abonamentului/ elor va fi cel puțin egală sau mai mare decât acum și este mai avantajos să faci achiziție după 24 de luni, atât pentru că poți scădea valoarea abonamentului/ elor, cât și prin prisma prețului telefonului/telefoanelor.

Repet, poți încerca și dacă ți se dă voie, poți face achiziție în condițiile specificate mai sus.

Eu am luat de multe ori și chiar acum am rate suprapuse.

Succes!

Razvan
#StarMember

Salut! Vei putea achiziționa telefoane in rate, la o valoare maximă a creditului acordat funcție de vechime în rețea și valoarea abonamentelor actuale, din care se scade rata actuală. Poți face o simulare in magazinul online și vei afla exact valoarea la care te încadrezi să cumperi telefon in rate. O zi binecuvântată!

delfinas
#StarMember

Poti incerca o simulare de achizitie in magazinul online Orange.

Mai poti intra in contul My Orange si vei gasi sectiunea "Abonamentul meu". Acolo afli daca poti achizitiona alt telefon la pret redus. Si eu am inca  6 rate de plata la actualul telefon, doar ca, daca as cumpara acum altul, as fi nevoita sa trec la un abonament mai scump, ceea ce nu-mi doresc. Astept sa treaca cele 24 de luni contractuale si mai discutam.

delfinas_0-1760187668524.png