anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon in rate

Ionut2108
Începător

Salutare.Daca cumpar un iPhone achiziționat în rate și nu mai sunt plătite, exista posibilitatea ca Orange sa blocheze telefonul respectiv? Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă îți pui această întrebare, probabil nu ar trebui să achiziționezi telefonul in rate.

Neplata facturilor va duce la suspendarea serviciilor urmând să fii căutat de recuperatori pentru recuperarea sumelor datorate. De asemenea vei fi introdus într-o bază de date și vei avea probleme in viitor cu încheierea de contracte similare. La suma datorata se vor acumula și penalități.

Referitor la blocarea dispozitivelor, nu s-au raportat cazuri până acum însă nu este exclus sa se întâmple în viitor. 

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion

Salutare!

Dacă îți pui această întrebare, probabil nu ar trebui să achiziționezi telefonul in rate.

Neplata facturilor va duce la suspendarea serviciilor urmând să fii căutat de recuperatori pentru recuperarea sumelor datorate. De asemenea vei fi introdus într-o bază de date și vei avea probleme in viitor cu încheierea de contracte similare. La suma datorata se vor acumula și penalități.

Referitor la blocarea dispozitivelor, nu s-au raportat cazuri până acum însă nu este exclus sa se întâmple în viitor. 

Mulțumesc, asta am auzit ca de la iPhone 17 le-ar bloca. Poate este cineva care lucrează la Orange sa dea un raspuns concret. Am văzut foarte multe pe Olx cumparate de la Orange.

Salutare!

Posibil ca cele de pe Olx să fie vândute de unii angajați care au reduceri la ele. Am cumpărat și eu în trecut un router mobil de la o persoană care lucra la ei, iar aparatul era nou nouț.

Referitor la întrebarea inițială, este foarte posibil să se blocheze dacă nu plătești, dar varianta corectă ar fi să nu cumperi dacă nu poți sau vrei să plătești.

Baftă!