anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte prelungire abonament online sau prin operatori Orange?

Myha
Junior entuziast

Bună!Voi cum optați pentru prelungire abonament cu telefon inclus?Online adică din aplicație???sau prin Operatori Orange?Cum este mai avantajos?Astept răspunsuri!

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Intră în magazinul online Orange și simulează achiziționarea telefoanelor dorite cu prelungire de abonament, verificând prețul final după aplicarea punctelor Thank You și a voucherelor Pinata de 10 euro.
Ulterior, contactează serviciul clienți și solicită o ofertă personalizata pentru aceleași pachete. În funcție de oferta primită telefonic, poți decide ce variantă este mai avantajoasă pentru achiziție.

În magazinul online oferta este afișată clar și transparent, iar asta reduce mult riscul de neînțelegeri. Din ce am citit în postarea ta anterioara, am înțeles că a fost o neînțelegere legată de oferta primită telefonic.

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Intră în magazinul online Orange și simulează achiziționarea telefoanelor dorite cu prelungire de abonament, verificând prețul final după aplicarea punctelor Thank You și a voucherelor Pinata de 10 euro.
Ulterior, contactează serviciul clienți și solicită o ofertă personalizata pentru aceleași pachete. În funcție de oferta primită telefonic, poți decide ce variantă este mai avantajoasă pentru achiziție.

În magazinul online oferta este afișată clar și transparent, iar asta reduce mult riscul de neînțelegeri. Din ce am citit în postarea ta anterioara, am înțeles că a fost o neînțelegere legată de oferta primită telefonic.

Myha
Junior entuziast

Da.Am constatat ca este mult mai avantajos online!..Serviciul de Relatii cu Clientii au niște oferte …de mai bine îl închizi definitiv!

MihaiC99
Campion certificat

Sunt perioade în care în magazinul online se aplică reduceri foarte mari la anumite telefoane, prețul ajungând să fie similar cu cel din magazinele de profil. Dacă găsești o ofertă online și ai nevoie de 3 vouchere de 10 euro Pinata Party, ți le pot oferi.

O seara frumoasa!

Myha
Junior entuziast

Am văzut ca au reduceri de 70 -80 euro reduceri online!Poti aplica decât o singură reducere din ce am văzut acolo.Aceea a lor.Oricum online mi se par mult mai avantajoase ofertele.

MihaiC99
Campion certificat

Poti aduga si 3 vouchere pinata de 10 euro.

9444.jpg

Myha
Junior entuziast

Aa ok.Am înțeles acum.

Myha
Junior entuziast

Trebuia să am și eu vouchere de pinata,dar îmi arată 0..E posibil să mi le fi băgat la ofertă pe care am dat-o retur și  să nu îmi mai apară ?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu prelungesc online de peste 10 ani și ies mult mai bine. Dar și dacă o faci telefonic, cere pe email oferta să o vezi și apoi accepți sau nu.

Eu așa am făcut în trecut și nu au fost probleme!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

mihai_13
Maestru

Precum am mai scris si altadata NICIODATA nu prelungiti un abonament "telefonic"  

ori aplici online ori te duci personal intr un sediu Orange (nu in store)  si CITESTI si accepti ce ti se propune