la 19-09-2025 09:33 AM
Bună ziua
Mai am 10 luni de plată la un telefon în rate. Dacă le plătesc anticipat și lichidez ratele, voi fi eligibil pentru un nou telefon în rate chiar atunci? Cu o prelungire de abonament desigur
la 24-09-2025 12:08 PM
Salut!
Daca vei opta pentru plata ratelor in avans, in aproximativ 48 de ore vei putea face un nou contract de rate, daca vei fi eligibil. Plata in avans a ratelor nu presupune inchiderea contractului de rate. Contractul ramane activ, insa nu mai platesti nimic deoarece suma respectiva se scade din ce achiti anticipat.
19-09-2025 09:51 AM - editat 19-09-2025 12:39 PM
Salut @H85. Din păcate nu. Singura diferență ar fi doar faptul că plătești ratele ca avans din care se vor retrage sumele respective, aferente tranșelor lunare. Însă planul de rate agreat inițial se va respecta până la ultima rată.
Îți recomand un card de cumpărături / credit. Plătești ratele când dorești, cum dorești, fără alte constrângeri. Îl poți activa la orice bancă dorești sau chiar în unele magazine de profil (electronice/IT/electrocasnice).
Numai bine.
LE: Ai aici mai multe detalii sau chiar un caz asemănător (aici).
19-09-2025 11:25 AM - editat 19-09-2025 11:28 AM
Eu am plătit toate ratele rămase în avans și în myorange apare închis planul de rate și am putut cumpără alt telefon. Mai aveam 6 rate din 24 am achitat tot și după câteva zile am cumpărat telefon la prelungire .
Ce plan de rate să rămâna activ dacă tu plătești toate ratele rămase ? 😂
in myorange daca te uiți la situația ratelor vei vedea ca planul de rate apare ca închis și dacă ai 18 luni de la ultima prelungire atunci poți cumpăra telefon iar
la 19-09-2025 11:27 AM
Salutare!
Dacă ai peste 18 luni vechime de la ultima prelungire, poți încerca să faci altă achiziție în rate, dacă nu ai întârziat plata în trecut, ai mai multe abonamente. Eu am făcut de multe ori așa și a mers. Referitor la plata anticipată a ratelor, din păcate, nu te ajută decât tot dacă ai un an și jumătate de la ultima achiziție / prelungire.
Baftă!
la 24-09-2025 12:08 PM
Salut!
Daca vei opta pentru plata ratelor in avans, in aproximativ 48 de ore vei putea face un nou contract de rate, daca vei fi eligibil. Plata in avans a ratelor nu presupune inchiderea contractului de rate. Contractul ramane activ, insa nu mai platesti nimic deoarece suma respectiva se scade din ce achiti anticipat.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor