anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 17 livrare

Sergiu15
Începător

Buna ziua, vin cu o intrebare care nu am putut sa o gasesc online stiam ca iPhone 17 incepe sa se livreze pe 19.09 in general, la Orange cand o sa inceapa livrarea iPhonului 17?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Sergiu15,
De astazi vom incepe livrarea precomenzilor.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

75 Răspunsuri 75

SavitarBky
Junior entuziast

Deci eu cu 17 Pro de 256 GB DeepBlue dcu comanda data pe 2.10 să mă aștept să vina de Crăciun 😂
Am dat precomanda pt o prelungire de abonament , in magazin...

Acum la sfarsitul lunii incep probabil sa livreze fin nou precomenzi, poate e cu noroc 

SavitarBky
Junior entuziast

Am văzut că Emag a avut startul mai greu dar au început masiv sa livreze precomenzile .

Mâine am drum in magazinul unde am dat precomanda, mă duc să mai mă interesez. 

George78
Junior entuziast

Salut. A primit careva vreun update legat de livrarea precomenzilor? Vineri apăreau pe stoc pe online toate culorile pentru modelul iPhone 17 pro Max de 512. 

George78
Junior entuziast

IMG_3254.png

 Am dat totuși comandă de 1 bucata și după am sunat la ei să îmi modifice comanda,deoarece eu trebuie să îl achiziționez cu buget, dar telefonic am fost mințit ca nu sunt pe stoc și au erorii cu site-ul,în schimb când am vorbit la online nu mi-au transmis ca au erorii și ca daca vreau sa păstrez comanda. Sincer nu mai înțeleg nimic și nu mai am încredere în orange

Am fost și eu vineri pe la shop și tot nu au venit comenzile . Mi a zis băiatul la care am dat comanda ca posibil să mai dureze și ca dacă voi primi mesaj după 30 de zile ca o să fie anulată comanda să nu îl iau în seamă fiindcă voi fi în continuare în baza de date pt comenzi.

Nici nu mai știu ce sa cred 

Vreun update George ?

Salut. Am anulat precomanda precomanda făcută în magazin și am comandat de pe online. 

IMG_3376.jpeg

IMG_3379.jpeg

Am comandat tot de la oramge,dar de pe online si lam primit astazi varianta de 512gb. Legat de precomanda,nu cred ca aveam vre-o șansa sa o primesc,doar ca mă interesa mai mult varianta de 256gb,dar este OK și asta. 
Bafta in continuare 🙏🏻

Mă bucur pt tine . 
Totodata mi se pare și o bătaie de joc să faci o precomandă în magazin și să nu o onorezi. Așa onorează online până se plictisește lumea de cumpărat IPhone 17 iar cei ce au comanda în magazin așteaptă până anul viitor.

E ca și cum ai fi închis în casă și te uiți la ceilalți copii cum se joacă pe afară 😂😂

SavitarBky
Junior entuziast

Ceva update aveți cei care ați mai dat comanda ? Am comanda aproape de o luna , data in magazin. Și deocamdată nimic . Un prieten după 30 de zile a primit mesaj că , comanda lui a fost anulată. 

Wpo5
Începător

Am un telefon aprobat iphone 17pro pe societate si nu stiu cand ajunge.

Este facut pe 28,10.25

lorenzo2313
Începător

Cat durează in general precomanda la un Iphone 17 pro si cum pot sa urmăresc comanda daca am facut o intr un magazin fizic

Salutare!

Probabil că ceva mai mult, pentru că așa este la ultimul model de la Apple întotdeauna. Și toți se feresc să dea termene exacte pentru că nu știu exact când se întâmplă concret livrarea.

Poți să-i întrebi pe cei din acel magazin, dar nu cred că vor ști să îți spună concret.

And123
Începător

Bună ziua cat durează o precomandă la iPhone 17 pro Max comanda ? 
ps: comanda făcută pe 18.11.202