anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

iPhone 17 livrare

Sergiu15
Începător

Buna ziua, vin cu o intrebare care nu am putut sa o gasesc online stiam ca iPhone 17 incepe sa se livreze pe 19.09 in general, la Orange cand o sa inceapa livrarea iPhonului 17?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Sergiu15,
De astazi vom incepe livrarea precomenzilor.
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

75 Răspunsuri 75

Atunci de ce cei de la Orange nu explica  celor ca mine si George ce se intampla?Si trebuie sa aflu de la tine  ce se intampla?Chiar nu trebuie scuzati cei de la Orange..Nici cei din Alexandria si nici de la Bucuresti cand sunt intrebati nu stiu ce sa raspunda..

In primul rand nu cunosc termenii si conditiile parteneriatului dintre Orange si Apple (este un contract comercial si sunt caluze: unele confidentiale, altele nu). Cu atat mai mult cu cat sunt client Orange (ca majoritatea celor de aici din comunitate), nu angajat.

Cate informatii sunt transmise de Apple catre parteneri... iarasi, nu stiu ce sa-ti raspund. Cand mai caut informatii despre precomenzile Apple, gasesc informatii care pot fi interpretate contradictoriu: unii primesc la data estimata de livrare, altii cu cateva zile inainte de estimare, altii la cateva saptamani dupa (si data initiala este etimativa). Presupun ca intrebi de ce (o intrebare pertinenta). Raspunsul poate fi foarte vag: nu stiu. Pot doar sa speculez.

PS: sunt unul din cei care nu face precomenzi la produse Apple, tocmai din aceasta cauza: nici producatorul, nici partenerul (operator sau magazin) nu imi pot garanta termenul de livrare.

PS2: ca sa nu fie vorbe ca nu hater Apple, ci un fanboy Huawei, pot sa-ti spun ca si la Huawei sunt probleme de livrare la anumite produse (la fel, nimeni nu stie sa ofere raspuns si, daca intrebi, uneori nu raspunde nimeni si apare comanda la cateva zile...). Nu mi pare normala chestia asta (adica intreb unde este produsul si primesc in maxim o saptamana produsul, desi ar fi trebuit sa vina de o luna... Si vorbim de produse proprii, nu intermediate.

Fereasca sfantul sa te acuz de ceva cand tu incerci sa ne luminezi in locul celor de la Orange care ar treui sa faca asta..Eu folosesc si Iphone si Huawei..De fapt abonamentul orange care era pe u n pro max 15 e acum pe un Huawei P60 Pro pana vine precomanda la 17 Pro Max.

Incerc sa gasesc posibile cauze, nu sa scuz. Din pacate, cred ca precomenzile Apple au aceleasi intrebari la fiecare lansare de ani de zile (cred ca de cand au lansat seria Pro Max daca nu mai inainte). O parte ne-am resemnat sa nu mai dam precomenzi, ci sa asteptam o periaoda in care se stabilizeaza livrarile.

Trecerea mea de la IPhone (SE, prima generatie) la Huawei a fost mai mult data de faptul ca vroiam un model de Iphone la un pret pe care il consideram mai acceptabil, dar nu era ce vroiam eu (nu culoarea era problema, foloseam IPhone SE Rose Gold, dar cu o husa s-a rezolvat, ci vroiam unul de 128 si era doar Pro sau Pro Max disponibile la momentul respectiv, adica fix cele pe care nu le doream (motive de buget). Plus ca nu doream sa astept si nu era o problema ca era modelul anterior).

Eu nu cred ca Apple livrează separat precomenzile. Ei livrează doar un număr de unități din cele comandate. Un număr mai mic decât cererea inițială. În primul rând pe contul meu la orange nici nu apare precomanda mea. Am sunat astazi pentru o sesizare de TV și am întrebat și de precomanda mea și mi-au transmis ca nu apare nimic in contul meu. 

Si mie la fel..Bine , nr de telefon  pentru care e facuta precomanda e portat de la Orange Comunications si nici nu stiu unde sa ma uit ca ORange Comunnication are site   separat de myorange....

Asta o presupun si eu: se fac precomenzi de X telefoane (simple, plus, max, pro max, air, cu diverse capacitati), dar livrarile sunt cu un procent mai mici. Problema e ca nimeni nu stie care este acel procent si daca este acelasi peste tot (adica Orange Romania primeste cu 20% mai putin, Orange Franta cu 10% mai putin si Orange Egipt cu 40% mai putin).

Stiu, supararea mare este la client, ca el simte buba mai tare (faci precomanda sa beneficiezi mai repede de produs).

IMG_3051.png

IMG_3052.png

 Doar astăzi s-au jucat cu stocurile

IMG_3054.png

Putem primi un răspuns oficial, ori fierbem în suc propriu aici? Mulțumim!

Nu cred ca nu stiu nici ei dar nici nu se obosesc....Am trecut azi pe la magazinul Orange mai mult din obisnuinta si am intrebat si o duduie care lucra si mi-a aruncat plictisita urma replica: ” daca nu v-am sunat inseamna ca n-au venit” ! eu am facut si o cerere de reziliere a VDS-ului de la orange care a fost scumpit cu 2 euro desi ofera viteze de 50 de mb si o sa-i intreb si pe operatorii de acolo desi spunsul lor va fi :” Nu stim”!

Bună ziua aș dori să fac un abonament la un telefon iPhone 17 PROMAX

George78
Junior entuziast

Am trecut astăzi pe la magazinul orange unde am făcut precomandă,răspunsul lor a fost ca nu au primit nici măcar 1 bucată din seria iPhone 17 și ca posibil sa vină în decembrie toate precomenzile. Nici măcar iPhone 17 sau 17 air  nu aveau pe stoc,iar pe online sunt la greu. Așa ca nu mai am cuvinte…….

Faci precomanda sa ti vina telefonul in decembrie? :))

George78
Junior entuziast

Partea cea mai frustrantă este ca mai apare pe stoc  din când în când pe online și precomenzile nu sunt onorate. Măcar la vodafone poți face în continuare precomandă pe site-ul lor,în schimb la orange …..

IMG_3060.png

SavitarBky
Junior entuziast

La ai primit până la urmă ? 😂

Eram curios cat a durat la tine. Am dat și eu comanda de pe 02.10 voiam să știu estimativ la ce să mă aștept . Am 2 prieteni care vineri fac 2 săptămâni și nu au nici măcar un răspuns .