anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Huawei Watch 3 PRO oferă funcția EKG în Europa?

Fost Membru
Neaplicabil

Salutare,

ia să vedem dacă putem lămuri o chestiune: Huawei Watch 3 PRO oferă funcția EKG în Europa?

La începutul lunii septembrie 2022 Huawei anunța că Huawei Watch D și Huawei Watch GT 3 Pro oferă funcția EKG în Europa în mod legal.

Pentru Huawei Watch 3 Pro funcția ar fi disponibilă încă din luna iulie 2022 dar numai în China din câte am putut eu afla scormonind prin abisurile internetului.

Voi știți altceva? A nu se confunda Huawei Watch 3 Pro cu Huawei Watch GT 3 Pro: primul are eSIM, al doilea nu...

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut!

Am pus și noi întrebarea ta colegilor noștri. Ne-au răspuns că Huawei Watch 3 PRO nu oferă funcția EKG în Europa, ci doar GT3 PRO.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

DanielaH
Moderator

Salut!

Am pus și noi întrebarea ta colegilor noștri. Ne-au răspuns că Huawei Watch 3 PRO nu oferă funcția EKG în Europa, ci doar GT3 PRO.

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

Fost Membru
Neaplicabil

@DanielaH așa mi-au spus și cei de la Huawei... astăzi...

Pololică
#StarMember

Cand au decis sa foloseasca Apple ca sursa de inspiratie, Huawei cred ca au scapat cateva lucruri: au multe modele cu functii (putin) imprastiate si nu cele mai clare informatii daca un model anume are sau nu.

PS: nu zic ca Apple e sfant in domeniu (doar IPhone 14 are procesorul...de anul trecut de pe 13 [Pro?]), iar versiunile Pro ("simplu" si Max) vin cu nou procesor).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.