la 09-12-2022 10:00 PM
Salut, as vrea și eu sa știu dacă pot sa folosesc cartela de la digi într un telefon de la orange
09-12-2022 10:06 PM - editat 09-12-2022 10:12 PM
Salut,
Depinde de telefon. Si depinde daca e decodat sau nu. Daca da, poti. Daca nu, nu.
In general, telefoanele Android nu sunt codate, dar sunt brand-uite Orange. Deci, daca telefonul e un Android, sansele sunt destul de mari sa mearga. Daca e un iPhone, se poate decoda eventual cu eSIM, dar in mod normal, cel mai probabil n-o sa mearga, pentru ca iPhone-urile vin codate implicit.
Daca ai deja cartela si telefonul in cauza, cel mai simplu ar fi sa incerci. Daca iti cere un cod de deblocare a retelei, telefonul e codat. Daca nu, nu e.
09-12-2022 10:06 PM - editat 09-12-2022 10:12 PM
Salut,
Depinde de telefon. Si depinde daca e decodat sau nu. Daca da, poti. Daca nu, nu.
In general, telefoanele Android nu sunt codate, dar sunt brand-uite Orange. Deci, daca telefonul e un Android, sansele sunt destul de mari sa mearga. Daca e un iPhone, se poate decoda eventual cu eSIM, dar in mod normal, cel mai probabil n-o sa mearga, pentru ca iPhone-urile vin codate implicit.
Daca ai deja cartela si telefonul in cauza, cel mai simplu ar fi sa incerci. Daca iti cere un cod de deblocare a retelei, telefonul e codat. Daca nu, nu e.
09-12-2022 11:05 PM - editat 11-12-2022 10:37 PM
Buna Stefan,
In afara de restrictiile ce tin de Orange, dupa cum a mentionat si Radu, nu ai alte restrictii in a folosi o cartela de la o alta companie intr-un telefon cumparat de la Orange.
Daca vrei sa achizitionezi un telefon de la Orange si doresti sa afli aceasta informatie inainte de a cumpara telefonul, cel mai bine e sa intrebi intr-un orange shop daca modelul dorit de tine de telefon este codat sau nu in reteaua Orange.
Seara faina!
la 10-12-2022 08:04 AM
Telefonul trebuie sa respecte doua condiții :
Totuși, trebuie sa ai în vedere ca Digi mai are acoperire de aproximativ 20-25% în 3G (și, de exemplu, București se afla în afara acestei acoperiri).
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor