anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce la toate telefoanele Samsung S10 scrie “Recondiționat”?

Iulica
Junior
De ce la toate telefoanele Samsung s10 scrie “Recondiționat”?
1 Soluţie acceptată‚

FaraUnID
Campion certificat
@Iulica Am aruncat si eu un ochi in cazul lui S10 si exista un singur reconditionat. Pe toata gama Samsung, exista o caruta de reconditionate. @andreeamaria Nu neaparat, reconditionat este un mod mai elegant de a spune reparat. Adica s-a intervenit sub o forma sau alta asupra acelui telefon. Telefoanele returnate in termenul legal de 14 zile de la achizitie intra in categoria resigilate. Trist este faptul ca Orange nu specifica care a fost defectul acelui telefon si ce anume a fost inlocuit la el, iar in fotografiile aferente apare modelul nou cu pozele oficiale de catalog. Din punctul meu de vedere aceasta este o practica comerciala inselatoare, pentru ca un potential client este privat de unul din drepturile sale fundamentale: Dreptul de a fi informat corect asupra caracteristicilor unui produs, inainte de a lua o decizie de achizitie.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

FLo1
#StarMember
@Iulica: Bun venit in comunitate. Te referi la telefonale S10 din magazinul Orange sau din alta parte? Uite, de exemplu in magazin din 8 modele de S10 doar unul singur este reconditionat. Deci ai de unde alege. Bafta si revino cu un mesaj pe acest topic sa ne comunici despre alegerea facuta.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

FaraUnID
Campion certificat
Cred ca este destul de evident motivul pentru care unele telefoane sunt marcate ca si “Recondiționat”. Sunt telefoane care au fost reparate.

Mary_13
Junior
sunt telefoanele care au fost trimise inapoi la firma, folosite de cumparator

Iulica
Junior
Mulțumesc de răspunsuri.

Iulica
Junior
La cele din magazinul orange ma refeream. Dar e ciudat ca la mine la majoritatea îmi arată recondiționat. Nu doar la unul.

FaraUnID
Campion certificat
@Iulica Am aruncat si eu un ochi in cazul lui S10 si exista un singur reconditionat. Pe toata gama Samsung, exista o caruta de reconditionate. @andreeamaria Nu neaparat, reconditionat este un mod mai elegant de a spune reparat. Adica s-a intervenit sub o forma sau alta asupra acelui telefon. Telefoanele returnate in termenul legal de 14 zile de la achizitie intra in categoria resigilate. Trist este faptul ca Orange nu specifica care a fost defectul acelui telefon si ce anume a fost inlocuit la el, iar in fotografiile aferente apare modelul nou cu pozele oficiale de catalog. Din punctul meu de vedere aceasta este o practica comerciala inselatoare, pentru ca un potential client este privat de unul din drepturile sale fundamentale: Dreptul de a fi informat corect asupra caracteristicilor unui produs, inainte de a lua o decizie de achizitie.

FLo1
#StarMember
@Iulica: selecteaza doar modelele de s10 si vei observa ca este unul singur acum afisat in magazinul online al Orange. Spor la shopping.
Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!