anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Baterie externa pentru iPhone SE

Romeo_
Senior certificat
Pentru ca iphone-ul meu (model SE) se descarca foarte repede si momentan nu am posibilitatea sa-l schimb m-am gandit sa-mi cumpar o baterie externa.Dar aici m-am blocat pt.ca sunt foarte multe modele si nu stiu cu care ar fi compatibila telefonul.Va rog ma puteti ajuta cu un sfat?(Multumesc anticipat)
1 Soluţie acceptată‚

Neaplicabil
Eu pe de alta parte am avut si am in continuare o baterie de la Anker, asa ca, cel putin dpdv al brand-ului, pot sa-ti recomand si asa ceva. Din pacate nu exista in Orange Shop. Anker PowerCore 13000 mAh https://www.pcgarage.ro/baterii-externe/anker/powercore-13000-mah-48a-2x-usb-black-tehnologia-poweriq/ Printre chestiile zic eu bune de avut se numara si: * amperaj de iesire de maxim 3 A pentru o incarcare rapida (tine si de telefon, iPhone SE nu are fast charging din cate stiu, dar poate vrei sa incarci la un moment dat un telefon care are, si atunci va beneficia si de chestia asta). Cat despre iPhone-ul tau, din cate am inteles de la persoane care au folosit incarcatoare de iPad cu amperaj mai mare, ajuta la o incarcare mai rapida, chiar daca telefonul nu are oficial "fast charging". Asa ca eu zic ca e un avantaj oricum. * 2 port-uri USB (in caz ca vrei sa incarci doua telefoane simultan), dar atentie ca daca pui doua telefoane, nu se vor incarca la fel de rapid ca unul singur, pentru ca iti va imparti amperajul la 2. * tehnologia PowerIQ. Asta ar fi si la un pret decent, zic eu. Ce mi-am luat eu este de vreo 20.000 mAh (reali in jur de 18.000), dar a si costat vreo 300 de lei. Asa ca tine si de bugetul tau. Din pacate nu am gasit sa mai fie in oferta vreunui magazin. Se poate sa nu se mai fabrice. Dar intrucat bateria la un iPhone SE e destul de mica, cred ca un acumulator extern cu capacitate in jur de 10.000 mAh ar fi suficient. Daca vrei ceva mai mare, (pentru ca, in cazul asta, bigger is better :)) ), poti incerca si asa ceva: https://www.emag.ro/acumulator-extern-anker-powercore-ii-poweriq-2-0-20100-mah-negru-a1260011/pd/D5SSPCBBM/?X-Search-Id=5ddb0c681982e6e68f3e&X-Product-Id=38599983

Vizualizare soluţie în postul original

37 Răspunsuri 37

Anca07
#StarMember
Aproape identica cu cea mentionata de teacher, am si eu o baterie. De la aceeasi firma, insa difera putin ca si model. Si eu o am de 3 ani de zile, tot in jur de 50-60lei am dat pe ea, e de 10.000mAh. De incarcat, am reusit sa incarc 2 telefoane cu baterii peste 3000mAh, full, si a mai si ramas 25% incarcata bateria. Imi place pt ca are 2 porturi usb, si arata procentajul, cat la suta e incarcata. Este achizitionata tot de pe emag. Spor la cautat, Romeo!

Vio73
#StarMember
Văd că are recomandări foarte bune!

Miha_Z
#StarMember
N-am avut nevoie de baterie externa. Am in geanta cablu usb si daca se intampla sa raman fara baterie il conectez la masina sau PC. De obicei imi ajunge bateria mobilului pana seara fara probleme.

teacher_
#StarMember
Și eu am rămas surprins de capacitatea ei, mai ales de la o marca aproape necunoscută. Oricum, nu toate mărcile consacrate în alte accesorii fac baterii externe bune.

Razvan
#StarMember
Power Bank de la Asus, îl am de vreo 3 ani, îl folosesc extrem de rar, dar e bun ca pot reîncărca telefonul de 2x.

teacher_
#StarMember
Am văzut multe oferte dubioase, la câțiva zeci de lei. Până la urmă, indiferent de ce vrem noi, tot o să îți iei ce îți place 🙂 e normal sa ai o doza de subiectivism.

RafaHelper
#StarMember
Salut @Romeo, Eu folosesc acest model de la Xiaomi https://blacktech.ro/baterii-externe/31-243-baterie-externa-xiaomi-mi-power-bank-2s-10000mah-.html L-am cumparat de pe gearbest cu acelasi pret doar ca a venit dupa 3 saptamani cu mai bine de 1 an in urma si sunt foarte multumit. Avantajul este ca e mai subtire(14.2 mm) decat ce exista pe piata momentan si are carcasa din aluminiu, in plus are suport pentru fast charge. Am vazut o recomandare de la hama, am primit-o cadou, iar anul trecut a fost in oferta Orange de Black Friday la 50 lei sau 40 lei, nu mai tin minte. Si cele de la A+ sunt bune.

Laura_cio
Senior
Eu zic sa schimbi bateria pentru ca nu m-ai funcționează la capacitate maxima. Am pățit și eu. Iar, in ceea ce privește, bateria externa, prețul se afla in raport cu cati mAh suporta.

Fost Membru
Neaplicabil
Ca și @rafa.bloger aș recomanda Xiaomi. Au baterii externe excelente, raport calitate/preț foarte bun. Cu siguranță găsești una potrivită pentru iPhone, cu încărcare rapidă. Să ne spui ce ai achiziționat. Succes!

delfinas
#StarMember
Si eu am tot o baterie externa de 10000 mAh de la Xiaomi , dar are doar un slot USB si nu e asa slim. O am de vreo doi ani, just in case, mai ales daca stiu ca voi calatori mai mult fara acces la vreo priza, dar s-a intamplat rar...sau am ajutat alte persoane care aveau nevoie.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember
@Romeo, Acum ai de unde și ce alege. Succes!

Razvan
#StarMember
Ai cumpărat bateria externă?

Gianni
Cunoscător certificat
Am fost și eu în aceiasi situație și nu am rezolvat mare lucru așa că am decis să îmi iau un telefon nou eu zic că i mai convenabil și economisești timp și bani

Vio73
#StarMember
Când încep problemele cu bateria și telefonul nu mai este în garanție, te gândești să-l cam schimbi cu totul, pentru că oricum e depășit și nu are rost să bagi bani în plus. Eu așa aș face!

Gianni
Cunoscător certificat
Aici ai dreptate, de multe ori cum iese din garanție nu te mai ține mult, ori încep problemele cu bateria, ori se defectează vreun integrat, acum depinde și cum ai grijă de el