anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Asigurare telefon la alta firma in afara celor de la orage

user_18798174
Junior

Salut nu am stat sa mai caut daca exista un topic despre ce vreau sa intreb ..Daca vreau sa fac o asigurare in afara celor de la orage se poate? De exemplu la alince tiriac si mai sunt si altii. Iau telefonul de la orange la reinnoire abonament si ma duc la o firma de asigurare oarecare .... se poate??Nu prea imi place ce citesc pe aici despre asigurarea celor de la orange,am avut un Iphone 14 pro max cumparat de la emag cu asigurarea lor la Aliance Tiriac si am avut un accident cand am plecat cu masina am uitat telefonul pe plafon ,in urma mea logic alta masina ....praful s-a ales de el mi-lau schimbat fara nicio problema doar ca nu am mai putut transfera nimic de pe el 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Cred că anumite companii de asigurări pot face asigurare de bunuri, în funcție de valoarea acestora. Deci poți întreba la ei și sigur pot să rezolve și astfel de cerințe, mai ales că spui că ai mai avut așa ceva.

Dar nu văd rostul să faci în două locuri, ci doar la un singur asigurator. Dacă nu vrei la Orange, faci la Țiriac sau Groupama, etc.

Baftă!

Intrebarea mea este daca pot sa fac asigurare la alta firma de asigurare in afara celei de la orange pe un produs luat de la ei

@user_18798174: Răspunsul concret și condițiile de asigurare al echipamentului achiziționat le poți afla contactând un reprezentat al asiguratorului (oricare ar fi acesta), pentru că în fond acesta își asumă riscurile și cu el semnezi polița de asigurare. 

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Ei cred că poți, dar este bine să întrebi la asigurator.

Eu sper sa pot ca sora mea are momentan tot la aliace tiriac tot unde am avut eu si e mult mai ieftin 380 ron pe an fata de 168 eur la orange daca nu gresesc

Unwanted010
Junior

Buna,

Din păcate cu Allianz Tiriac nu cred că vei reuși deoarece au parteneriat exclusiv cu eMag.

Însă îi poți contacta.

De regulă asigurarea se face la partenerul magazinului din care ai cumpărat dispozitivul existând o comunicare mai buna.

In acest caz indicat ar fi sa faci asigurarea la Orange.

Mult noroc!

delfinas
#StarMember

Dacă ești client BCR, poți face singur, din aplicația George, o asigurare Multi Protect, care acoperă furtul/pierderea telefonului, cardului, portofelului, nu ml se pare in limita a 6000 de lei. Prima lună, rata e plătită de BCR.

Asigura și reparația telefonului in caz de accident ?

Sau asigurarea este doar in cazul furtului/pierderi.