anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicare reduceri la prelungire abonament

Marian2002
Junior

Saluut!

Am si eu o intrebare, aveti idee cum se aplica reducerile in general? de exemplu daca as dori sa fac prelungire de abonament pentru un Honor 400 Pro de ex, are 275 euro reducere, si vreau pe 36 de luni, sau habar n-am, se aplica si pentru 24 de luni, sau e doar pentru portari din alta retea acea reducere? Intrebarea e valabila si pentru alte telefoane gen samsung, care observ ca au si cate 100 euro reducere. Dupa ma trezesc, ofera nu e valabila cand sun sau merg in Showroom-uri. Mersi, o zi buna tuturor!

8 Răspunsuri 8

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Reducerea se aplică în coșul de cumpărături și este valabilă la prelungirea unui abonament sau la achiziția unui abonament nou pe o perioadă de 24 luni În cazul portarii nu se poate aplica acel voucher, deoarece nu se pot achiziționa telefoane din magazinul online în cazul portarii.

Detalii despre oferta găsești accesând linkul:

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2025-11 

"Campania “Xmas 2025” este valabilă la prelungirea sau achiziția pe 24 de luni a unui abonament Orange
alături de un smartphone din lista de telefoane compatibile, în perioada 21.11.2025-28.01.2026, cu
posibilitate de prelungire. Oferta se desfașoară în limita stocului disponibil."

Pololică
#StarMember

Salutare!

Reducerile din magazinul online se aplica doar abonamentelor nou deschise ("de la 0") sau trecerii de la cartela la abonament. Portarile cu telefoane reduse stiu ca sunt disponibile doar in magazinele fizice.

Pololic_0-1769431910540.png

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Ah, deci e strict online. Ca eu am avut mai de mult tot asa luat un telefon in rate, si inca merge abonamentul vechi, pe cartela ma refer, si vad ca pot lua un telefon la pret redus, in specifica in cont pe myorange, si ma uitasem si eu de curiozitate pe site sa vad ce mai e, si vazusem reducerile astea. Si ma gandeam daca merg pe prelungire se aplica reducerile si in magazine cand vreau sa fac prelungirea sau e doar online. Mersi de raspunsuri.

MihaiC99
Campion certificat

Reducerile de aplică și în cazul prelungirii abonamentului online din eshop.

Reducerile pot fi in felul urmator:

• reduceri online (asa cum discutam acum)
  • reduceri prin telefon (cand esti sunat de Departamentul de Fidelizare/Retentie)
  • reduceri in magazinele fizice (unde pot fi [sau nu] insotite si de accesorii).

Eu avand cartela, nu am putut simula o prelungire de abonament, dar, pe langa reducerea prin voucherul specific telefonului (nu doar la Honor sunt reduceri), mai ai si reducerea din punctele stranse (daca exista Puncte Thank You), la care se adauga posibilitatea achizitionarii in rate pe factura (minim 18 luni vechime a abonamentului).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Abonamentul il facusem acum 4 ani cand mi am luat un samsung A53, iar de 2 merge in continuare doar cartela

MihaiC99
Campion certificat

@Marian2002 Daca întrunești condițiile pentru prelungirea abonamentului. Poți beneficia fără probleme de voucherul respectiv. Fa o simulare în magazinul online fiind logat cu contul my Orange asociat numărului.

https://www.orange.ro/docs/termeni-si-conditii/pdf/2025-11/T&C-XMAS-21nov-28ian.pdf 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu am luat de curând un Honor, cu  cod de reducere pe 24 de luni, cu prelungirea abonamentului. 

Deci e totul în regulă, dacă îndeplinești condițiile și te sfătuiesc să o faci pe 24 de luni, nu pe 36.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.