anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am avut o luna suspendat servicile si pentru asta nu imi da voie sa iau in rate

Emreemir23
Începător

Am avut o luna suspendat servicile si pentru asta nu imi da voie sa iau in rate și cum pot sa fac sa iau în rate  prima ora ca am făcut 18 luni 

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @Emreemir23!

Uite aici condițiile care trebuie îndeplinite pentru a cumpăra un telefon în rate. Din păcate, unul dintre criterii este să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni. Îmi pare rău :((

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion

Salutare!

Poți încerca să contactezi serviciul clienți și să le spui că doresti sa fii contactat de departamentul de ofertare. Aceștia pot face excepții in astfel de cazuri

Vio73
#StarMember

Salutare!

Din păcate, e  posibil să îți fie afectat contul de o asemenea restricție. 

Ori stai până când vezi că nu mai ai restrictie pe cont, ori îți faci un card de rate fără dobândă la o bancă ( dacă ai serviciu). Poți merge la ING, BRD, BCR, etc și îți fac acel card, pe care poți cumpăra fără probleme de la eMag, Altex  sau de la cine vrei. Eu am la BRD și pot cumpăra uneori și în 36 de rate, fără dobândă. Condiția principală este să depui banii de rată la timp, că altfel te rupe.

Vezi la Orange să fii cu plata la zi, că altfel nu știu dacă nu vei avea și alte restricții și pe viitor. Încearcă să plătești când se emite factura! 

Sper să îți dea cât mai repede voie să cumperi in rate.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Salut, @Emreemir23!

Uite aici condițiile care trebuie îndeplinite pentru a cumpăra un telefon în rate. Din păcate, unul dintre criterii este să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni. Îmi pare rău :((