anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aș dori să cumpăr un telefon în rate, cu prelungire pe abonamentul vechi

Bună ziua! Mi-aș dori sa cumpăr un telefon în rate cu prelungire pe abonament meu vechi, care este pe Fun 11.

Am fost la București într-un sediu Orange, și o doamnă mi a spus că nu se poate face prelungiri pe vechiul meu număr (abonament) și că trebuie să l închid și sa deschid alt număr de telefon și să mi iau atunci telefon ul în rate.

1000157115.jpg

1000157111.jpg

Și mi se pare suspect pentru că pe aplicație se dau și Vouchere cu 100€ pentru respectivul telefon (eu vreau un Apple iPhone 16 128 GB Pink). 

Si sunt curioasă și cât as plăti cu totul într-o factura Orange pentru că mai am și alte servicii la ei, precum un Pachet Supreme de 55 de lei, Internet prin FIBRA 500 cu 2.03€/ Lună. La TV,  Home TV Esential cu tot 2.03€/ Lună. Și sunt 3 numere de telefon printre care unul este al meu, și de care vorbeam înainte.

Al meu cu Fun 11, cu 4.07€/ Lună. Tot Fun 11 este și numărul al doilea de telefon cu același număr de €. Și încă unul cu Fun 8, cu 8.13€/lună.

Și am o mică rată care îmi intră la factura de 25 de lei în fiecare lună nu știu sigur de la ce ar fi.

Vă atașez acum și o poza cu ce telefon mi aș dori eu sa pot sa l iau!

Aștept sfaturi și îndrumări cu ajutorul vostru mi aș dori să mi l achiziționez,

Sa-i sunt și să le spun și lor ceea ce vă întreb pe voi?

Eu îmi doresc să știu și cât o să plătesc după pe lună momentan acum plătesc doar cate 100 și ceva de lei, între 150-160 de lei pe lună. Nici nu vreau sa fac o prostie să mi vina mai mult de plată decât trebuie. 

8 Răspunsuri 8

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă au trecut minim 18 sau chiar 24 luni, se poate lua in rate pe factură, fără probleme.

Poți trece la un abonament Smart, tot de aceeași valoare, pentru că nu știu dacă mai este acel tip de abonament și oricum trecerea la Smart 11 ar însemna că ai și internet nelimitat ( dacă nu aveai și la cel anterior).

Poți să îți iei din magazinul online și nu contează ce spun cei din magazinul fizic. Acolo selectezi prelungire abonament, nu abonament nou. 

Dacă vrei ajutor, intră în Magazinul online între 10-18 ( în cursul săptămânii) pe modelul de telefon dorit și verifici specificațiile, te uiți la detalii etc, până când se va deschide o fereastră în dreapta care te va întreba dacă ai nevoie de ajutor. Apeși pe ,,Da" și le scrii ce dorești, după ce te loghezi.

Alternativ, le poți scrie la adresa magazinonline@orange.ro.

Dacă îți convine ce ai ales acolo, probabil ai ales un abonament de vreo 8 euro, redus cu 1 euro din Family ( nu știu ce are inclus) și rata de 157lei lunar ( dar nu văd pe cate luni), poți să îl alegi și să dai pe ,,Continuă".

Am văzut acum, ratele sunt pe 24 de luni.

Baftă!

Mulțumesc, în anul 2021 am mai avut un telefon cumpărat în rate cu tot cu abonament ul acesta Fun 11, și de când s-a terminat rata nu am mai achiziționat niciunul telefon. Și precizez faptul că am 7 ani și 10 luni la ei că și client! 

Ia din Magazinul online, e cel mai bine și cel mai sigur.

dragosbrm
Cunoscător

Bună, ai mers intr-un orange shop sau store? Daca ai mers in store, probabil a spus asa pentru target.

In ceea ce priveste rata de 25 lei, poate fi de la un terminal cumparat la fel, pe factura prin rate, ori de la optiuni suplimentare.Un atasament al facturii, fara date personale ( numere de telefon, adresa, nume, cod abonat) ar ajuta sa vedem . De cat timp esti clientă orange?

Iar referitor la plata facturii va veni Pachetul Supreme (55 lei) + 4,07 euro de la al doilea abonament + 8,13 euro de la al treilea abonament, iar de la abonamentul la care vrei să faci prelungirea, conform pozelor atasate, inca 193 lei ( rata telefon 157 lei + 42 lei abonamentul) = 313 lei aproximativ tot ( 3 abonamente telefonie mobila, pachetul supreme, rata telefon) asta fara acei 25 lei

Am fost într-un Orange Store. 

Am atașat pozele. 

1000157819.jpg

1000157818.jpg

  

Da, de aia a spus asa, pentru că cei din store urmaresc sa- si faca target de abonamente.

Iar acei 25 lei sunt de la o asigurare pentru un telefon. Aceea se poate anula, daca nu mai doresti!

Da, mă gândeam să i sun și zilele astea să văd ce spun ei și telefonic

aplica online  !!!    - 'cumpara" din magazinul ONLINE - ai sa suni si ai sa "contractezi"  10 servicii de care nu ai nevoie -  daca  ai sa citesti pe Comunitate ai sa vezi multe cazuri in care telefonic clientii au fost "pacaliti" verbal si sau trezit peste 2 luni cu mai multe servicii sau mai multe abonamente  sau telefoane luate in rate !   

Asa ca aplica online !