anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

5G iPhone 11

ionela777
Junior

Eu nu am 5G la telefon. Trebuie sa schimb telefonul? Am un iPhone 11 iar mama mea are 12 si are 5G. Also, care varianta e mai buna, abonament sau prepay?

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember

Salutare!

Conform GSM Arena , acest tip de telefon nu are această tehnologie, adică nu suportă 5g..

Vio73_0-1751338190144.jpeg

Dacă vrei să ai disponibilă această tehnologie , trebuie îndeplinite cumulativ următoarele condiții:

- acoperire 5g;

- abonament cu 5g, cartelă prepay de minim 5 euro, yoxo de 49 lei;

- telefon compatibil 5g;

- să suni la 300 pentru activarea profilului 5g, dacă nu funcționează în mod automat.

Baftă!

MihaiC99
Campion

Salutare!

Din păcate, iPhone 11 nu este compatibil cu rețelele 5G, ci suportă doar  4G/LTE. Prin urmare, chiar dacă ai un abonament care include 5G sau te afli într-o zonă cu acoperire 5G, nu vei putea beneficia de această tehnologie cu un iPhone 11.

Pentru a folosi 5G, ai nevoie de un telefon compatibil, începând cu iPhone 12 sau un model mai recent.

În ceea ce privește alegerea dintre PrePay și abonament, eu aș opta pentru varianta de abonament, mai exact pentru planul Smart 11, redus la 5,5 euro pe perioada minima contractuala de 24 luni.

Avantaje:

• Acces nelimitat la rețeaua 5G+ (net nelimitat)
  • Acces la un Orange TV go.
  • Reducere de 50% la HBO Max
  • Plata anumitor servicii direct pe factura Orange
  • Roaming SEE inclus

Pentru prepay găsești ofertele aici, însă preturile sunt mai mari .

Pololică
#StarMember

Salutare!

Cred ca ai inteles ca IPhone 11 este ultimul IPhone fara 5G, deci nu mai are rost sa reluam subiectul.

Legat de prepay si abonament: nu este o solutie universal valabila pentru toti. Unora le este mai bine pe cartela, altora le e mai bine pe abonament, iar altora le e mai bine atat cu abonament, cat si cu cartela.

Spune-ne ce anume doresti de la serviciile Orange. Daca ai servicii fixe de la Orange, ideal ar fi abonament la mobil si faci Orange Love si vei plati mai putin la suma totala a celor 3 abonamente (tv, net si mobil).

Eu zic ca poate il   repara  si "merge" 5G si pe "aifon"11 😎

N'amphone 11 si nu ma pot pronunta.😎

DanielaH
Moderator

@ionela777, te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai ușor informațiile dorite. Mulțumim.