anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

4G+ si serviciile VoLTE si VoWIFI pe terminalele neagreate

Bogdan_8
Junior entuziast
Pe cand se va renunta la provizionarea serviciilor de 4G+ apel wifi si volte doar pe terminalele "agreate" de orange?
Suntem destul de multi care avem telefoane net superioare huawei and co. ce suporta aceste tehnologii si ne lovim de eternul raspuns ca "nu este pe lista" si de aceea nu primim nici 4g+ nici apel wifi nici altele.
Se poate denunta unilateral contractul pentru ca nu primesc aceste servicii ?
Oare ANPC ce parere are de treaba asta?
125 Răspunsuri 125

Vio73
#StarMember
@asradu, Cu plăcere! Sincer, nici eu nu știam că merge cu soft și de la alți operatori. Cu ROM știam, pentru că am eu de mult și pe mai multe terminale.

Razvan
#StarMember
Cred ca trebuie adresata o întrebare către producătorul chinez care fabrică Nokia sa puna setările Volte de Orange și pe terminalele lor.

Ascary
Campion certificat
Poate Orange ar trebui sa se ocupe de aceasta posibilitate.

Vio73
#StarMember
Cu siguranță vor face și treaba aceasta dacă numărul terminalelor vândute va crește.

Razvan
#StarMember
Pe Xiaomi Redmi 7A, odată cu android 9 și MIUI 11, au devenit active serviciile Volte și Vo-wifi.

Gianni
Cunoscător certificat
Este un pas înainte și operatorii ar trebui să-și mai schimbe politica și în beneficiul clienților pentru a nu mai fi nemulțumiți. intr-un mod sau altul orice problemă se poate rezolva în beneficiul ambelor părți.

Vio73
#StarMember
Nu e vorba numai de operatori, ci și de producător. Adică trebuie o colaborare strânsă între ei. Sigur, totul se rezumă și la partea materială, pentru că toate astea au costuri importante.

teacher_
#StarMember
Eu as vrea ca odată cu ofertele astea de BF sa se upgradeze și lista de telefoane cu apel Wi-fi și VoLTE.., sau măcar de Crăciun, cred că ar avea mai multa lume de câștigat din asta!

Vio73
#StarMember
Cam greu de realizat, dar nu imposibil!

Neaplicabil
Nu îmi merge Apel wi fi .Cu Volte am rezolvat atunci . Redmi 7 A .

teacher_
#StarMember
@Noah, ești sigur că suporta apel Wi-fi telefonul tau? Exista undeva in detaliile telefonului funcția asta?

Neaplicabil
Spune Răzvan în amonte .Acum 11 zile . Știu că e priceput .

Vio73
#StarMember
Dacă apar în meniu, sigur suportă. Mai rămâne să existe un acord între producător și operator. Se pot face sesizări către ei și vezi ce zic. Succes!

Vio73
#StarMember
Oare terminalul din link-ul de mai jos o avea apel 4g/wi-fi? https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/motorola-one-zoom-128gb-electric-grey-dual-sim?gclid=CjwKCAiA8K7uBRBBEiwACOm4dxN7FfkS3S-Q9nntogXTGDlKhIBf9zuNcnC6kzcKNJIWEwyiKdE_zRoCguIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Mulțumesc!

Neaplicabil
Teoretic, nu. Practic? Cel mai probabil nu. :)) Mi se pare un pic ciudat ca modele de 600 de lei (gen G7 Power) sa aiba VoLTE, dar modele de 1000, 2000 de lei sau chiar mai scumpe, sa nu aiba.