@Flo1: pot convietui cu Digi, dar:
- pana acum nu ofera apel WiFi pe IPhone (deci, s-ar putea sa nu-mi priasca daca schimb telefonul)*
- viteza de navigare este, teoretic, limitata intre 75-100Mbps pe 4G (Orange ofera pana la 355Mbps, evident cu CA si 4G+). Am citit ca au inceput sa puna antene capabile de 4G+, dar inca nu stiu cat de densificate sunt. Problema e daca sunt mai multi abonati la aceeasi antenta (cartelele sunt, practic, inexistente la Digi)
- n-au mai primit derogare pentru Roaming (pe site nu mai apare), deci pot presupune ca sunt obligati sa ofere RLAH ca toti ceilalti. Tarifele au ramas aceleasi, asa ca ar trebui sa ne asteptam la majorari? Doar intreb, nu sunt Mama Omida.
- la nivel de oferte, Digi ... nu prea au oferte. Ca sa nu mai cauti pe site-ul lor: platesc 17E pentru net (6E)+tv (6E)+mobil(5E/abonament aflat la soacra). La Orange mi se oferise 8E (mobil) + 8E (tv maxim + net 300Mbps + netflix un an) in martie 2020 plus 100GB la comun (am 3 numere), pe langa netul pe care nu-l consum. Pentru mine (si tata), 40GB sunt, practic, nelimitat (eu nu depasesc 2-3GB lunar, iar tata... daca ajunge la 0.5GB inseamna ca a stat mai mult la Clubul Pensionarilor). Sora se apropie de 30-35GB, dar are 50GB in abonament + 30GB de la reincararile recurente.
- lipsa eSIM si number share e posibil sa fie o problema. Ma gandesc ca la un moment dat sa am nevoie de number share (ca exemplu: pun navigatie pe masina si am nevoi de numar pentru conexiunea la internet).
*= de obicei tin telefonul minim 2 ani, dar, daca gasesc o oferta buna si tren pe IPhone, raman acasa fara semnal? Nu risc sa fac pasul asta.