Ideea e asa: noi avem device-urile, Orange are serviciul. Cele doua trebuie sa mearga impreuna. Si...daca putem sa contribuim pentru ca alti useri sa poata sa se bucure de serviciul asta, eu zic sa o facem. Lista separata sau update la lista "oficiala", asta conteaza mai putin, dupa parerea mea. Important e sa existe undeva (de preferinta la vedere) unde oamenii sa stie de ea.
N-am nicio problema sa deschid un thread nou cu chestia asta. Dar hai sa strangem un pic mai multe device-uri. Momentan, daca nu cumva mai sunt si altii, avem doar doua. :))
Interesul companiei este (sau ar trebui sa fie), sa aiba cat mai multi clienti multumiti. Pentru ca un client multumit, pe langa faptul ca e o sursa de venit, atata timp cat e multumit, e o sursa de venit constanta. Si, cu toate ca Orange mai are de lucru la unele chestii, faptul ca sunt deschisi la idei, la nou, e o chestie pe care eu o apreciez foarte mult, si care poate face o diferenta foarte mare.
Pentru ca, la un moment dat, se poate sa nu mai aiba ce sa ofere in plus fata de ceilalti operatori. Sa se ajunga intr-un punct in care beneficiile vor fi cam la fel peste tot. Si atunci ce o sa ofere? Nelimitatul nelimitatului? :)) Chestiile care faceau diferenta pana atunci, nu vor mai fi beneficiile din abonament/cartela. Pentru ca alea vor fi mai mult sau mai putin la fel peste tot. Ceea ce va face diferenta va fi senzatia de securitate pe care ti-o ofera reteaua respectiva, deschiderea la nou, dorinta de auto-depasire, faptul ca atunci cand suni la Relatii cu Clientii, cineva isi da interesul in rezolvarea problemei tale in loc sa-ti vorbeasca de sus si sa te trateze ca pe ultimul pr*st. Chestii de genul asta. Poate mai putin "palpabile", dar, zic eu, destul de importante. Cel putin asta e parerea mea.
Iar in ceea ce ma priveste, sunt dispus sa vin cu idei noi atata timp cat cineva e dispus sa le asculte.