anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme apel wifi cu terminale Iphone 6

floraur
Junior entuziast
Buna ziua! Folosesc un XsMax, un Iphone 8Plus si doua Iphone 6.
Cele doua Iphone 6 nu se pot conecta la Orange Wifi. Ma intereseaza foarte mult sa gasesc o rezolvare, pentru ca suntem intr-un con de umbra si nu avem decat o linie, semnal Orange.
Nu am nicio problema cu cele doua telefoane mai noi... functioneaza excelent si nu am ce sa comentez. Calitate convorbiri 10+ fara intreruperi, fara sincope.
Dat fiind faptul ca cele doua telefoane permit o conectare fluenta, excludem problemele de router, setari wifi, si alte chestii.
Ceea ce va pot spune este ca mersajul pe care il primesc, in momentul in care termin procedura din setari, este ca nu se poate creea conexiunea si sa contactez operatorul.
As fi curios daca mai sunt utilizatori de Iphone 6/6s care au reusit sa configureze orange Wifi.
Va multumesc!
19 Răspunsuri 19

Neaplicabil
Hmm... eu am un 7... Si nicio problema cu apelul WiFi. Nu e 6s dar e suficient de aproape. Ce versiune de iOS ai? Verifica pentru orice eventualitate urmatoarele setari: Setari -> Date Mobile -> Optiuni Date Mobile -> Voce si Date -> 4G, VoLTE ON. Setari -> Date Mobile -> Apel Wifi -> ON Ai semnal 4G? Cand faci un apel de voce pe 4G, iti ramane telefonul pe 4G sau trece pe 3G?

Razvan
#StarMember
Ai făcut update la noul Carrier bundle, se știe de problema cu vo-wifi la iPhone 6, trebuie sa suni la 300 și să ceri sa îți facă legătură la departamentul tehnic.

floraur
Junior entuziast
Am ultima varianta de IOS, care a aparut acum cateva zile. Nu-mi spuneti de activare wifi sau 4G. Acestea sunt chestii mult prea simple, ca sa nu le fac... am incercat tot felul de lucruri complicate gasite pe internet si deocamdata nu am gasit o solutie. Am activat doua telefoane, deci nu este ceva care sa fi facut pe cele doua si sa fi uitat in trei secunde. Nu am folosit acest serviciu pana de curand, pentru ca se simte in autonomia bateriei, insa acum nu am de ales. Sper ca cineva, care foloseste un Iphone 6 sa fi rezolvat problema, cu mai multa insistenta si un search mai bine organizat pe Google si pe forumurile de profil.

Neaplicabil
In regula. Momentan nu am un iPhone 6s la indemana. Cel mai devreme pot incerca luni. O sa revin cu detalii daca reusesc ceva.

Razvan
#StarMember
E cunoscuta problema la Orange, după fiecare update de IOS, nu te încăpățâna, pune mâna și sună la ei sau sesizare din my Orange.

floraur
Junior entuziast
Nu e nicio problema la Orange. Inainte de update lucrurile au stat la fel. La Orange nu stie nimeni despre asa ceva si daca e cineva care stie, e foarte greu de gasit. Sigur nu e la call center.

Vio73
#StarMember
Probabil că de la upgradările lor. Poate la următorul upgrade nu vor mai fi probleme!

Razvan
#StarMember
La fiecare update de IOS au fost probleme pe vo-wifi, semnalate de fiecare dată pe Softpedia, treaba ta, dacă nu crezi.

floraur
Junior entuziast
Nu are legatura cu update-ul. Iphone 6 nu mai primeste versiuni de IOS 13, deci nu a existat niciun update serios. Nu mai scrieti, daca nu aveti ceva serios de spus.

Anca07
#StarMember
Iti voi povesti ce a patit sora mea cu al ei iphone 6 si conexiunea la retelele wi fi. La fel ca si tine, intr-o zi ma suna sa imi spuna ca nu se poate conecta la absolut nicio retea wi fi. Am inceput sa caut pe internet solutii sau cel putin raspunsul la intrebarea de ce se intampla acest lucru. Am gasit cum ca placa wi fi este pozitionata undeva sus la acest model de iphone, si este prima care face probleme. Se supraincalzeste si se dezlipeste, astfel conexiunea wi fi nu mai putea fi stabilita. Ca si rezolvare de moment, a trebuit sa puna telefonul inchis intr-o punga, si punga pt 2-3min in congelator. Surpriza! A functionat! S-a conectat la wi fi si cand mai avea probleme, mai facea aceasta schema de cateva ori, si intr-un final a ajuns sa nu mai trebuiasca sa faca nimic pt ca se conecta si nu mai avea probleme. Inca mai are telefonul:) Desi pare o metoda ilara, merita incercata:) spor si asteptam rapsunsul tau!

floraur
Junior entuziast
Inteleg, dar modului care se ocupa de wireless functioneaza perfect, la telefoanele mele.

Neaplicabil
@Floraur, am zis ca incerc azi pe un 6s si am incercat. Problema se reproduce, intr-adevar, pe modelul asta. Cat despre solutie, asa cum a zis si @Razvan, ia legatura cu cei de la Relatii Clienti. Chat sau apel la 300, nu conteaza. Dar ia legatura cu ei. Problema este intr-adevar doar pe modelele astea. Nu stiu exact de ce... Se poate sa fie un bug pe partea Orange, se poate sa fie pe partea sistemului de operare. Dar ideea e ca inainte sa iau legatura cu ei pe chat, apelul wifi ramanea suspendat in "Waiting for wi-fi calling activation...". Mi-au cerut nr de tel, au activat din retea, m-au rugat sa dau un restart la telefon, si...merge! Screenshot-uri mai jos. Iti doresc mult succes si sper sa rezolvi si tu la fel. 🙂

floraur
Junior entuziast
Am dicutat cu cei de la Orange, asa cum v-am mai spus. Oamenii sunt paraleli, n-au nicio idee. Sunt oameni aolo, care pot rezolva asa ceva, insa nu stau in call center sau pe chat.

Neaplicabil
Cu toate ca nu toti sunt la fel de bine pregatiti, si cu toate ca am intalnit si eu persoane care fie n-aveau chef sa-mi ofere un raspuns ca lumea, fie nu stiau, persoana care mi-a rezolvat mie astazi problema parea cat se poate de cunoscatoare. Si era pe chat. :) Alta solutie in afara de asta eu nu stiu. Ramane la alegerea ta daca vrei sa mai faci o incercare cu cei de la Relatii Clienti sau nu. 🙂