Teacher, Comunitatea nu vine cu niciun fel de obligatii din punct de vedere al efortului depus sau al activitatii. Intri cand vrei, daca vrei, si contribui daca vrei, cand vrei, daca poti. :)) Daca vrei si poti sa ajuti, o faci. Daca e un efort prea mare, n-o faci. E atat de simplu. :))
Ideea era de a veni cu sugestii care ne-ar putea ajuta sa avem o experienta mai placuta in folosirea site-ului. Mie de exemplu, campul ala de text mi se pare foarte mic, by default. Si cu toate ca se poate ajusta, e un pic peste mana sa faci chestia asta manual la fiecare post. In plus, asta e o chestie pe care un developer o poate seta in cateva minute. Nu stiu, la chestii de genul asta ma gandeam cand am deschis topicul. Nu la o munca in plus pentru voi. Cum am zis, fiecare poate sa contribuie daca vrea, cu cat vrea, si asta e. Daca nu vrei sa scrii in sectiunea de Tutoriale (pentru ca da, necesita un efort destul de mare), nu o faci si gata. :)) Nu e nicio obligatie.
Oricum, dupa cum zicea si rafa.bloger, s-ar putea sa nici nu fie nevoie de o astfel de sectiune, in conditiile in care platforma Orange Help pare sa aiba deja destul de multe informatii in sensul asta. 🙂