Hey guys!
Ieri mi-a expirat optiunea pe cont. Si am uitat sa incarc. Astazi, cand am incarcat, in loc sa mi se activeze automat optiunea, mi-a intrat pe credit.
Am reusit sa rezolv problema prin amabilitatea colegilor de pe chat, carora le multumesc inca o data foarte mult de ajutor. 🙂
Cu toate asta, asta mi-a dat si ideea unei sugestii de update ale sistemului care se ocupa de reactivarea extraoptiunilor.
Acuma, se poate sa ma insel si sa nu (mai) fie asa. Dar, pe vremea cand eram la Voda, ei aveau doua chestii pe care mi-as dori sa le vad si la Orange, pentru ca sunt foarte utile:
1. activarea ofertei in avans
Voda are un feature foarte cool care iti da voie sa folosesti pentru o saptamana beneficiile din oferta, timp in care poti sa-ti reincarci. La Orange nu am vazut asa ceva... Dar cred ca ar fi foarte misto daca s-ar implementa.
Mai multe informatii aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferta-in-avans/index.htm
2. pending reactivation after deadline
Mai pe romaneste, sa se "uite" dupa credit pentru activarea extraoptiunii si dupa expirarea ei, nu doar la o data si ora anume. Nu stiu, macar cateva zile dupa.
In felul asta, n-ar trebui sa mai intre pe credit, daca tie ti-a expirat optiunea ieri, de exemplu, si n-ai apucat sa-ti faci o reincarcare decat a doua zi.