Recomandare interfața reincarcare din cont my Orange

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 24-08-2020 12:55 AM
Daca tot a fost modificată această pagina as dori , daca se poate , că în locul celor 5 numere afișate că fiind ultimele încărcate sa apară numerele pe care le-am încărcat cu o luna de zile in urmă și în ziua afișării sa apară că sugestie sau înștiințare că azi expira opțiunea.
Minunat
Minunat
2 Răspunsuri 2

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 24-08-2020 01:20 AM
O astfel de solicitare nu va fi vreodata realizata. Cauza? Contul face referire la numarul propriu (abonament sau prepay) si nicidecum la multitudinea de numere posibil a fi incarcate de pe un cont. De altfel acea instiintare este trimisa pe numarul in cauza caruia ii expira valabilitatea optiunii. Simplu. Daca vrei tu sa tii "contabilitatea" unui anume prepay o poti face fie in MyOrange urmarind cand ai incarcat ultima data acel numar, fie cu un "remember" pe telefon ca zi de incarcare.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 24-08-2020 09:50 AM
La abonamente ai posibilitatea sa programezi efectuarea unei reincarcari prepay in mod automat, in fiecare luna la data de XX cu suma de XX. In acest fel nu trebuie sa-ti mai bati capul. Pur si ismplu o sa primesti in prelabil o notificare de reincarcare si tot ce ai de facut este sa o validezi.