anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sugestie update al functiei de reactivare automata a extraoptiunilor la PrePay

Neaplicabil
Hey guys!

Ieri mi-a expirat optiunea pe cont. Si am uitat sa incarc. Astazi, cand am incarcat, in loc sa mi se activeze automat optiunea, mi-a intrat pe credit.

Am reusit sa rezolv problema prin amabilitatea colegilor de pe chat, carora le multumesc inca o data foarte mult de ajutor. 🙂

Cu toate asta, asta mi-a dat si ideea unei sugestii de update ale sistemului care se ocupa de reactivarea extraoptiunilor.

Acuma, se poate sa ma insel si sa nu (mai) fie asa. Dar, pe vremea cand eram la Voda, ei aveau doua chestii pe care mi-as dori sa le vad si la Orange, pentru ca sunt foarte utile:

1. activarea ofertei in avans

Voda are un feature foarte cool care iti da voie sa folosesti pentru o saptamana beneficiile din oferta, timp in care poti sa-ti reincarci. La Orange nu am vazut asa ceva... Dar cred ca ar fi foarte misto daca s-ar implementa.
Mai multe informatii aici: https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/cartela-vodafone/oferta-in-avans/index.htm

2. pending reactivation after deadline

Mai pe romaneste, sa se "uite" dupa credit pentru activarea extraoptiunii si dupa expirarea ei, nu doar la o data si ora anume. Nu stiu, macar cateva zile dupa.

In felul asta, n-ar trebui sa mai intre pe credit, daca tie ti-a expirat optiunea ieri, de exemplu, si n-ai apucat sa-ti faci o reincarcare decat a doua zi.
7 Răspunsuri 7

teacher_
#StarMember
Ai dreptate, e o idee buna. Mi-a luat mai mult sa citesc decât să înțeleg.:)

Razvan
#StarMember
Și posibilitatea de a putea reîncărca automat cu plata din contul bancar.

Vio73
#StarMember
Da, mi s-ar părea ok să poți avea o reactivare corectă.

Jay
Campion certificat
Eu am avut mereu abonament, dar, mi se pare o idee bună să se activeze automat optiunea pe care ai ales-o tu anterior, in loc sa se consume ca si credit, indiferent in ce moment ai facut reîncărcarea... În privința activarii in avans, probabil ca vor analiza sugestia si, daca vor ajunge la concluzia ca este buna pentru toata lumea, ar putea fi si aplicată.. cine stie?!..

DanielaH
Moderator
@arsradu, mulțumim pentru sugestie! O vom transmite colegilor care se ocupă de prepay.

Neaplicabil
Multumesc frumos pentru noul feature de "Reincarcari programate" din noua versiune a aplicatiei. :) De asemenea, noua interfata de incarcare arata infinit mai bine, dupa parerea mea. Ca sa nu mai zic ca e mult mai user-friendly decat vechea versiune cu meniuri colapsabile. Nici nu se compara. Bravo! Felicitari!

Vio73
#StarMember
Chiar au făcut o treabă foarte bună cu asta și cu schimbarea sim-ului din aplicație.