07-04-2023 09:54 PM - editat 07-04-2023 10:29 PM
Hello,
Exista cumva notificari push in aplicatia My Orange la emiterea facturilor? Daca nu, se poate implementa? Eventual o data la emiterea facturii si in ultimele zile pana la scadenta (ca reminder, in caz ca nu a fost achitata deja)? Cred ca ar fi foarte util (in caz ca nu e deja implementat).
11-04-2023 08:17 AM - editat 11-04-2023 09:53 AM
Bună dimineața!
Clienții care au servicii de voce primesc push notification în aplicația My Orange la emitarea facturii. Pentru cei care au servicii fixe only nu este încă implementată o astfel de funcție.
Colegii îți multumesc pentru feedback și ne-au spus ca vor lua în calcul și această opțiune pentru viitor.
Mulțumim și noi pentru topic!
10-04-2023 02:58 PM - editat 10-04-2023 03:06 PM
Da, dar ideea e pentru userii care nu prea intra in My Orange. Daca intra, pot la fel de bine sa si plateasca factura. Ideea e daca nu intra, sa le dea un push, o data in momentul in care se emite factura, si cate un reminder in ultimele zile pana la scadenta. Asta numai in cazul in care factura nu a fost deja achitata intre timp.
Deci, acel reminder (sau acele remindere) ar trebui sa fie automat(e), nu on-demand. Dar cu posibilitatea, pentru cei constiinciosi care isi platesc oricum facturile la timp si nu au nevoie de niciun fel de push, de dezactivare.
O bifa undeva in aplicatie/pe cont ar trebui sa fie absolut suficient.
Sa inteleg ca cei care au si servicii de voce, primesc notificari push la emiterea facturii?
11-04-2023 08:17 AM - editat 11-04-2023 09:53 AM
Bună dimineața!
Clienții care au servicii de voce primesc push notification în aplicația My Orange la emitarea facturii. Pentru cei care au servicii fixe only nu este încă implementată o astfel de funcție.
Colegii îți multumesc pentru feedback și ne-au spus ca vor lua în calcul și această opțiune pentru viitor.
Mulțumim și noi pentru topic!
la 11-04-2023 11:52 AM
Nu prea inteleg de ce ai pune notificare push pe serviciile de voce, si nu pe codul de client...dar...nu ar fi prima implementare de genul asta pe care o intalnesc. :))
Oricum, mersi frumos pentru trasmiterea feedback-ului mai departe. Si...sper sa se implementeze...la un moment dat.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor