anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte slabe Orange

Laura_cio
Senior
Am discutat, in mare parte, doar despre punctele tari ale acestei mari companii, însă au existat și puncte slabe descrise in topicurile lansate aici, in comunitate. Toate construiesc și ajuta compania Orange. Are Orange puncte slabe(Acele probleme care nu s-au rezolvat niciodată oricâte sesizări ați făcut.)? Eu pot spune ca un punct slab ar fi doar acela cu semnalul slab in anumite zone.
65 Răspunsuri 65

Ascary
Campion certificat
Aproape ca nu mai este nici o diferenta de trafic intre cele doua servicii.

daniel_costel
Junior entuziast
Ai dreptate

Vio73
#StarMember
Din punctul meu de vedere, e mai rentabil să ai abonament decât prepay!

Gianni
Cunoscător certificat
Pentru cei ce stau în țară este mai avantajos la abonament ,însă pentru cei ce călătoresc in afară prepay este mai rentabil și mai sigur,parerea mea.

Vio73
#StarMember
La momentul acesta aș mai adăuga și lipsa unor abonamente de net fix 4g/5g cu trafic nelimitat (sau măcar mult mai mult) și lipsa programelor National Geographic din grila satelit.

Genesys
Junior

Sunt mai multe puncte slabe în ceea ce privește mediul digital de interacțiune cu clienții. O dată, la logarea în contul My Orange, când ți se resetează userul și parola prima dată, deși le-ai introdus corect, apoi asistenta virtuală Gia, care nu ajută cu nimic, e doar pierdere de timp, și în sfârșit, ca să ajungi în legătură cu un operator, trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, încercând să tot intri printr-un șir nesfârșit de opțiuni, și abia ascuns undeva, la al treilea nivel ți se propune să intri în legătură cu un operator.