anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Puncte slabe Orange

Laura_cio
Senior
Am discutat, in mare parte, doar despre punctele tari ale acestei mari companii, însă au existat și puncte slabe descrise in topicurile lansate aici, in comunitate. Toate construiesc și ajuta compania Orange. Are Orange puncte slabe(Acele probleme care nu s-au rezolvat niciodată oricâte sesizări ați făcut.)? Eu pot spune ca un punct slab ar fi doar acela cu semnalul slab in anumite zone.
65 Răspunsuri 65

Razvan
#StarMember
Și în Tulcea folosesc pe 4G B3+B7 și totuși bateria nu se mai consumă atât de repede.

Vio73
#StarMember
F.O. va însemna un mare plus pentru clienții Orange.

Razvan
#StarMember
Ieri am citi o știre, ca Orange este lider pe servicii fixe, prin Fibra optica la nivel mondial. Îi așteptăm să investească și la noi în țară.

Ascary
Campion certificat
Da,îl așteptăm,pe fibra optica mai ales. Eu mi-am dorit dintotdeauna internet de mare viteză însă din cauza lipsei fibrei optice acest vis e tot mai îndepărtat. Sigur ar mai fi varianta rețelei 5G,dar și aceasta cine știe când.

Vio73
#StarMember
Eu sper că fibra va fi foarte repede pusă la punct, pentru că 5g-ul este în mare parte instalat în urban. e doar o chestiune de timp până va fi activat.

Hurricane
Junior entuziast
Total de acord cu tine in privinta zonelor si mai ales a internetului si Orange TV..

Gianni
Cunoscător certificat
Magistralele de fibră optică sunt deja făcute; în mare parte acum este problema dotării terminalelor cu aparatura necesară. Băncile Armata ,Poliția Primăriile și marele compani sunt deaja atacate la fibra optică. Cu încetul urmează restul .

Donose
Începător
Cam asa e peste tot, cel mai Ok pentru consumator e sa se tot mute, se termina contractul, faci portare , etc etc...

Ascary
Campion certificat
Faci portare,ok dar ce te faci daca in locatia ta are doar Orange semnal bun?

Donose
Începător
Atunci decizi daca semanlul mai mic merita castigurile. Au toti acoperire destul de buna cred...

Gianni
Cunoscător certificat
Mulți dintre operatorii mai mici au o anumită zonă de acoperire; de aceea au tarife mai mici. Dacă nu greșesc, Orange are cea mai mare acoperire la nivel național, .La nivel European pentru cei care sunt în Roming are o acoperire destul de bună .

Ascary
Campion certificat
@Donose ,nu prea. In zona in care locuiesc Telekom nu are semnal deloc,Vodafone are putin si instabil iar de Digi nici nu s-a auzit 🙂

alex_sc04
Junior entuziast
Din păcate încă sunt foarte multe minusuri. Spre exemplu, cantitatea de internet. Dacă este să o spunem fără ocolișuri, o persoana care achiziționeaza o cartelă Pre Pay cu 6€ are o oferta mai avantajoasă decat o persoana care are un abonament orange me 7. Sa nu uităm de acei 50 GB bonus pentru o incărcare de 6€, pe cand bonusurile de internet oferite la abonament ( chiar și la unul de peste 5 ani) sunt foarte mici( cam 2,5 GB daca nu mă înșel).

Ascary
Campion certificat
Totusi si abonamentele au avantaje pe care prepayul nu le are. Acum fiecare de ce are nevoie. 15GB (cu vechime cu tot) inclusi in abonamentul de 7 euro imi sunt suficienti. Nu i-am consumat niciodata fiindca acasa am wifi. Dar daca as avea nevoie de mai mult sa zicem, as incarca un prepay, dar n-a fost cazul. In schimb cand merg in orangeshop si vreau sa imi cumpar ceva in rate, sunt eligibil in timp ce un utilizator prepay nu.

Vio73
#StarMember
@alex.sc04, Dacă te uiți acum pe site, s-a mai schimbat situația abonamentelor.