anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Propunere îmbunătățire magazin online

Razvan
#StarMember

Bună tuturor! Poate că v-ați mai lovit de curând, la achiziția unui telefon în magazinul online, să nu puteți beneficia de toate reducerile posibile, la care, teoretic, ați avea dreptul și aici mă refer la voucher buy back, voucher Pinata, voucher prelungire/achiziție pachetul love sau cele de pe site, deoarece în magazinul online nu poți introduce decât seria unui singur voucher. Propunerea mea este, dacă Orange oferă multe reduceri la telefoane sub forma de vouchere/coduri, să implementeze ca la Emag, posibilitatea de introduce mai multe vouchere pentru același produs/produse, cu alte cuvinte să se mai genereze câte un câmp suplimentar, după ce acesta a fost completat.

Voi ce părere aveți? 

16 Răspunsuri 16

La accesorii nu se cumulează voucherele de 10%reducere. Un singur voucher de același fel. Daca ai 2 vouchere de buy back nici ele nu se vor cumula. Sa fie rubrici pt: voucher accesorii, voucher buy back, voucher divers( ai primit de la Orange cadou un voucher de 20E, 40E..). Practic ultimul voucher poate fi folosit și pt achiziție de telefoane, dar și de accesorii.

Daca comanzi doar telefon si ai cele 3 rubrici și vouchere pt toate, cel de la accesorii nu va putea fi folosit neavând la ce sa aplice reducerea de 10%. Se va scădea din prețul telefonului voucherul buy back și voucherul cu reducerea de 40E. Deci practic ele nu se cumulează, ci din prețul telefonului se vor scădea treptat fiecare. 

Pololică
#StarMember

As veni si eu cu o propunere: daca in magazin se poate face buyback, as recomanda si pentru magazinul Online. Directia, sper, sa fie destul de evidenta: vreau sa cumpar telefon nou si am unul mai vechi (poate chiar cel vechi) si nu mai am ce face cu el. Il pot folosi, alaturi de puncte, ca avans pentru unul nou. Daca Orange decide ca telefonul predat la buyback merita, economic, sa fie reesapat, cu atat mai bine, in special daca este varf de gama.