anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Magazin online cu accesorii personalizate pentru Comunitatea Orange (sugestie)

Anonim
Neaplicabil
Ce parere ati avea de un magazin online cu articole Orange pentru comunitatea online? Cateva exemple care-mi vin in minte:
- hanorace personalizate cu sigla mare Orange (la alegere chiar si print cu username-ul de aici sau alt nume, dupa dorinta fiecaruia)
- tricouri (la fel ca mai sus, personalizate)
- sepci
- alte accesorii de acest gen
6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Mi se pare interesantă ideea și sper să aibă sorți de izbândă. Sunt curios ce vor spune reprezentanții Orange!

FLo1
#StarMember
Din păcate Orange nu este nici bazar și nici nu are astfel de promoționale decât strict pe comandă pentru campaniile proprii, nu la diverse solicitări, iar pe acelea nu și le produce în regie proprie ci prin terți. Deci oricât de roz ar părea.... se întrevăd slabe perspective de concretizare.

serrano
Începător
Cred ca toate logourile si simbolurile sunt protejate de copyright si marca inregistrata. Pentru a le folosi in scopuri comerciale de generare de venituri iti trebuie acordul Orange si nu cred ca o sa-l primesti.

Vio73
#StarMember
Au existat o vreme prin Shopuri astfel de lucruri, dar de la o vreme, nu mai este nimic. Sau poate nu am văzut eu.

mihai_13
Maestru
chestia asta poate fi "luata" de Orange ca un fel de reclama pentru - Orange - Comunitatea Orange - si "noi' personal Mihai_13 (de exemplu) :))

Anonim
Neaplicabil
În Orange Shop-uri angajații fac reclamă la brandurile de telefoane comercializate și voi vreți accesorii personalizate cu logo-ul Orange... da, în ultimele mele interacțiuni cu angajații din Orange Shop-uri aceștia aveau tricouri cu sigla Xiaomi, portocalie ce-i drept dar era sigla Xiaomi... stai așa că Xiaomi e tot orange la siglă 🙂