anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Incheiat] Concurs de Fotografie 2026 - Tema Lunii: "Love is in the air"

DanielaH
Moderator

Salut tuturor iubitorilor de fotografie!

După ce luna trecută ne-ați încântat cu postări cu tema „Alb” și am văzut multă zăpadă, lumină, flori și multe poze faine, acum e timpul să dăm drumul la inimioare 💕.

Pentru luna februarie am ales tema „Love is in the air” – o invitație să surprindem momente pline de iubire, căldură și conexiuni speciale între oameni, natură sau chiar lucruri care ne aduc bucurie. Cu alte cuvinte, iubirea este peste tot, în oameni, natură, căței, cafea 🤗… aratați-ne oriunde o simțiți!

Ca și luna trecută, juriul suprem sunteți voi. Fotografia cu cele mai multe like-uri va câștiga un voucher de 15 euro pentru accesorii cool sau obiecte conectate din magazinul online Orange.

Vă încurajăm să postați imagini care transmit emoție și poveste, scântei, artificii și fluturi în stomac 🦋. Și pentru a ne ajuta să învățăm unii de la alții, vă rugăm să adăugați detalii despre:

• ce telefon sau aparat ați folosit
  • setările magice (diafragmă, ISO, timp de expunere, mod de fotografiere)
  • eventualele filtre sau editări aplicate

Nu uitați să respectați intimitatea persoanelor surprinse în fotografii, evitând cadrele cu fețe clare sau elemente care pot dezvălui identitatea.

Concursul începe astăzi, 16 februarie, și se încheie pe 15 martie.

Haideți să umplem Comunitatea cu iubire și inspirație!

Mult succes și spor la fotografiat!

#LoveIsInTheAir

DanielaH_0-1771228063302.jpeg

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.
46 Răspunsuri 46

Radutuby
#StarMember

Iubirea și emoția mea din fiecare zi ❤️.

Fotografie făcută cu Samsung S25 ULTRA.

Mod automat.

F 1.7 ISO50

9 MP

7701.jpg

„Less noise. Better signal.”

delfinas
#StarMember

Huawei P30 Pro + un pic de Snapseed pt contrast și decupaj

ISO 50  f/1.6  1/8333 s

1000094484.jpg

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Fotografia aceasta este absolut superbă, parcă ruptă dintr-un film romantic. Nu pot sa nu observ cata creativitate exista in pozele tale 😊. O adevărată plăcere pentru privitor! 👌

Multumesc mult!!! N-am facut nimic special, doar m-am nimerit in zona si nu m-am putut abtine. 🙂

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

MihaiC99
Campion certificat

Felicitări @delfinas  pentru câștigarea concursului! Această poză este, fără îndoială, cea mai frumoasa. 

delfinas
#StarMember

Canon SX700 HS

ISO 400  f/3.2  1/200 sa

1000094485.jpg

delfinas
#StarMember

Love is in the air 😉

Huawei Mate 20 Lite 

ISO 50  f/1.8  1/578 s

1000094486.jpg

FLo1
#StarMember

#LoveIsInTheAir

1000001344.jpg

1000020037.jpg

 ....cu flori sau.... nu, fără prelucrări și fără filtre.

1000002558.jpg

1000020040.jpg

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Radutuby
#StarMember

Samsung S25 ULTRA totul pe automat.

7748.jpg

 si setările camerei.

7752.jpg

Radutuby
#StarMember

Eu și sufletul pereche ❤️

iPhone 15 Pro Max .

7785.jpg

7788.jpg

Foarte bun efectul optic!!!

Am o poză de la nuntă fix în stilul acesta... doar că mireasa e ținută în palmă... subliminal eram programat 😀

DanielaH
Moderator

CANON EOS R6 M2
1/60 sec, ISO 25600, F/ 7.1, 105mm

DanielaH_0-1771403659563.png

Respectă și vei fi respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat.

😲 Wow, foarte frumoasă fotografie. Observ că îți plac Orhideele mult. Avem și noi acasă câteva, dar asta e Pantoful doamnei? Sau papuci doamnei nu știu exact cum le spune.😊