anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Feedback si sugestii Pinata Party

Zop
Explorator
Buna tuturor. Nu stiu cum voi, dar eu nu primesc nicio placere in a acumula puncte pinata...Imi lipsesc emotiile pozitive,adrenalina si peak-urile de corticosteroizi cu care asteptam fiecare extragere. Cand erau premiile fizice cu revendicare manuala era altfel, stiai ca o poti face cu mana ta. Era vorba si de noroc, daca faceai refresh cu o secunda mai devreme pierdeai totul. Dar acum ce ? Strang 1000 de puncte pentru ce ? Pentru ceva care macar nici nu se face live ? La fel cum au fost extrase 10 telefoane oppo joi acum 2 saptamani cand s-a terminat campania veche ?? A vazut cineva vreo lista ? Nu imi trezeste deloc apetitul sa particip la asa ceva. Si punctele le acumulez lent fara vreo placere. Cat vine vorba despre premii la noua editie, sunt in numar de 30 doar... la vechea campanie erau sute ( chiar daca aveau valoare monetara mai mica)... Mai mult participanti fericiti, dar si suparati multi, oare acum cati suparati vor fi??? Tombola nu este cea mai perfecta solutie, vedeti mai jos.
 
 
Solutie:
Vechea pinata party era perfecta din punct de vedere a premiilor si modul de revendicare, care ar fi trebuit putin modificat. Au facut ei o chestie desteapta de a pune o ora random de update a premiilor, insa ca de obicei in Romania, au facut-o cu mana stanga. Cica era random, dar a aparut de fiecare data fix la ora 12:30, facand inutila sa fie modificarea! Ce propun eu. Nu in fiecare marti sa fie ora random, ci incepand cu o zi ( de ex. luni ora 10.00 ) pana saptamana viitoare aceeasi zi, sa fie alocate premiile saptamanii random, fara vreo notificare. Uite atunci o sa fie cel mai interesant pescuit! Ai intrat tu intr-o oarecare zi si hopa acolo boxa disponibila, tu avand punctele necesare. Hop si ai luat-o. Cate emotii ? O groaza. In asa mod pot sa fie alocate premiile cate 1 sau toate 5 ale saptamanii, cate o categorie sau mai multe deodata ( la fel random sa fie nr. si tipul de premii ).
 
Ce parere aveti? Imbunatatiri? Va place noua pinata cu premiile iluzorii?
26 Răspunsuri 26

Jay
Campion certificat
Salut! Modificarile au fost facute in urma feedback-urilor.. deci, ai intarziat un pic.. Acum, ca nu este totul perfect, asa e.. nu poti multumi pe toata lumea, orice ai face.. :) Nu suntem toti fani pescuit.. in plus, multi au dat refresh fix cand a trebuit, doar ca a fost degeaba.. daca ai cauta in comunitate subiecte despre pinata, sa vezi ce a avut fiecare de spus, ai gasi foarte multe.. Eu prefer varianta in care nu foloseste cineva diverse programe ajutatoare si ia 3 premii intr-o fractiune de secunda, lucru greu de crezut, care totusi s-a intamplat.. prefer varianta gen "dati cate una sa ajunga la toata lumea".. pana la urma, sunt chestii care se dau gratis, ca si punctele le primesti pentru lucruri pe care deja le faci.. si toti suntem clienti, deci toti platim facturi care, impreuna, fac sa mearga si Orange mai departe.. Insa, da, o extragere care se face live, cred ca inspira mai multa incredere..

Viocat
Senior certificat
De acord cu extragerea live.

Haptic
Explorator entuziast
De acord cu extragerea live si dezacord cu cei care iau 3 premii iar altii praful de pe toba.

Vio73
#StarMember
Practic, oricum ar face Orange, nu e in niciun fel bine pentru toată lumea și trebuie să fim conștienți de acest lucru. Schimbarea s-a făcut tot din cauza nemulțumirilor, deci nu cred că mai modifică în curând ceva. Vom vedea ce va fi!

Zop
Explorator
@Jay, eu nu stiu ce hacker trebuie sa fii sa faci asa programe sa iti dea click unde trebuie, atata timp cat de fiecare data aparea diferit locul de click. Eu unul singur fiind student la medicina, neavând nicio treaba cu IT, am stat singur cand aveam timp liber si am prins 3 premii, printre care un telefon! Dar sa astepti asa la tombola, atata timp cat e practic imposibil sa faci 1000 de puncte daca incarci un singur numar regulat 1 data pe luna, e cum ai așteapta sa iti cada poama in gura. Eu mai bine as rupe-o singur de pe tufa cu mainele mele. La 30 de premii sansa ta Jay e practic nula la cati participanți vor fi. Succes in ați cadea poama si sa o prinzi cu gura la o sansa de 0,001.

Jay
Campion certificat
@zop, cum ai prins acele 3 premii? Toate odată? Ca ele apareau pe stoc o fracțiune de secunda, apăsai ca revendici și deja spunea stoc epuizat, am pățit asta saptamanal.. Și dacă ai avut atâtea puncte atunci, de ce e imposibil acum sa faci 1000 de puncte? Întreabă-i pe cei care au pierdut mii de puncte pentru ca n-au putut revendica niciun premiu, ce e imposibil? Sa câștigi 3 premii la pinata veche sau sa faci 1000 de puncte, si vezi ce-ti răspund... iluzorii au fost și pentru ei premiile, asa cum le vezi tu acum.. Ai verificat cate reclamații are pinata? Au fost mulți cei care au prins momentul apariției premiilor și au avut erori ale aplicației.. Ai citit topicurile cu reclamații?.. Ca tot ești student și ai timp sa pescuiești.. Desi au prins fix momentul apariției premiilor și erau "pe stoc" șansa multora a fost, de fapt, tot nula si in condițiile pe care le vrei tu.. ca după ce apasau pe revendica, apărea stoc epuizat.. Eu nu-mi fac speranțe, ca m-am încadrat la multe concursuri și, la extrageri, am câștigat fix nimic.. dar, la fel a fost si la pinata.. Diferența este ca la extrageri, cel puțin teoretic, șansele tuturor sunt egale.. pentru ca la tehnologie nu se pricep toți., dar, acțiunile pentru puncte sunt aceleași pentru toți.. Ești student și nu stii ca exista programe care dau click pentru tine? Hm.. serios? As vrea sa te cred și atunci as spune ca nu toți trăim în pădure.. Și, totusi, stii ca de fiecare data acele programe dau click în alta parte? Pai, eu stiu doar ca exista, nu știu și cum funcționează acele programe, nu știam ca dau click în alta parte de fiecare data.. E interesant ca tu știi cum funcționează.. :) Ai cerut pareri.. nu era intrebarea pentru toată lumea? Era doar pentru cei care sunt de acord cu tine? Trebuia sa specifici asta..

Zop
Explorator
@Jay, in primul rând eu nu am câștigat 3 premii in aceeași zi, ci in saptamani diferite, iar puncte aveam destule ca a durat 3 luni campania si incarcam 2 numere (al meu si al prietenei) . În al doilea rând, eu nu stiu cum dau click programele, dar iti ziceam ca premiile apăreau in locuri diferite. C sa faci sa nimerești acel loc cu o programa, iti imaginezi? Trebuie sa fii mare hacker dupa parerea mea. Iar astia nu stau dupa niste premii jalnice de douăzeci pana la o mie de euro. Aia deja bancile fura de milioane. In al treilea rand, marea problema a vechei pinata era ora fixa, exacta, făcându-se mare îmbulzeala. Chiar și în ultimele săptămâni cand era cica interval(10-18.00). De fiecare data apareau la 12.30 si toti stiau de asta! Uita-te pe topicuri. Solutia am propus-o eu mai sus. Si e solutia ideala practic!

Jay
Campion certificat
@Zop, ti-am răspuns deja la aceste comentarii, la toate, deci era clar ca am citit.. si daca nu ai mai gasit ultimele comentarii aici, e pentru ca moderatorii încearcă sa evite confruntările care nu duc la ceva bun, dimpotrivă.. insa, le ai pe mail.. Daca e nevoie sa mă repet, ok.. dupa cum am spus deja, din punctul meu de vedere, soluția propusa de tine ii ajuta fix pe cei care nu joaca cinstit..

Zop
Explorator
Tu ai castigat vreo tombola in viata? Eu de exemplu, nu. Dar cu pinata am reușit. Jucand dupa reguli. Dacă tu crezi in programe sofisticate, nu ai deloc idee ce inseamna programare. Imi pare rau ca vrei sa auzi doar ceea ce vrei tu, nici nu incerci sa intelegi ca eu am reusit sa iau 3 premii fara vreo programa externa, urmarind doar aparitia lor. Succes la tombole fantome.

Cocodrillo
Junior entuziast
Regulamentul în opinia mea este clar: cine își doreste cum imi doresc si eu un premiu fizic este necesar să acumuleze min 1000 puncte pentru a participa la tragerea aceastora!

delfinas
#StarMember
Zop, poate tu ai timp de pandit premii, desi, fiind student la medicina, ar trebui sa inveti mult si sa stai pe telefon mai putin, spre deloc. Nu stiu cum ai reusit tu sa castigi trei premii, printre care si telefonul care necesita multe puncte, cand tu zici ca ai incarcat doar 2 numere. Eu incarc un prepay si platesc un abonament si nu am adunat punctele necesare pt telefon si nu am prins nici cel mai mic premiu, Treaba ta cum ai reusit, bravo tie, dar sa te plangi ca nu mai prinzi acum alt premiu? Multi si-au dorit tragere la sorti, decat sa stea mereu cu telefonul in mana, Poate asa mai castiga si altii, nu aceiasi. Daca iti plac concursurile si castigurile, incearca-l pe cel din Comunitate. Nu e doar de noroc, ci si de implicare, ajutorare, contributie. Totusi, revin la ideea de a fi mai putin concursoman si sa-ti satisfaci setea de adrenalina invatand cat mai mult si incercand sa indepartezi suferinta din viata cator mai multi oameni. A insanatosi un om si a-l ajuta sa fenteze moartea mi se pare cel mai nobil lucru, cea mai mare satisfactie si plina de adrenalina! Ocupa-ti timpul cu voluntariat, lucrand intr-un UPU, sa acumulezi cat mai multa experienta, ca sa devii un medic minunat, sa salvezi cat mai multe vieti! Sper ca pt asta ai ales aceasta cale, nu doar pt salariul mare, eventual undeva in strainatate!

Zop
Explorator
In medicina nu e totul bazat pe urgente si salvat vieti. A îmbunătăți calitatea vietii este la fel unul dintre scopuri. Omul trebuie sa fie bine din punct de vedere fizic, psihic si social. Eu nu sunt făcut pentru urgente ca mi se blochează neurotransmisia in asa momente. După 6 ani de facultate am inteles ca nici chirurg nu ma fac. In schimb imi place pediatrie, endocrinologie si ginecologie-obstretica(aici ai si parte chirurgicala). Cat despre timpul de a sta pe telefon, imi făceam eu liber marti pana la 12.30. Dupa, ma apucam de invatat mai departe. Tocmai eram la stagiul de gineco si obstretica, care îmi placuse mult, cand era vechea campanie. Nu vreau sa ma laud, dar la examen am luat 10, unul din 3 de 10 pe toata seria de 60 de oameni. Asa ca am învățat, nu am stat cu pinata toata ziua.

delfinas
#StarMember
Zop, ma bucur daca e cum zici, pt ca altfel viitorul medicinei nu suna bine! Da, frumos domeniu ti-ai ales, dar stii ca, din pacate, pot aparea urgente critice in orice domeniu al medicinei si trebuie sa fii pregatit atat profesional, cat si mental pt orice. Bafta!!!

Zop
Explorator
@Delfinas, exista urgente, dar nu chiar peste tot. Sa luam aceeasi dermatologie. Moare omul în cateva minute de la o "bubiță" ? Nu, poate avea "bubițe" maligne si sa facă un stop cardiac/infarct miocardic de la un tromb, ca ai hipercoagulabilitate prezenta in malignitati. Dar nu tu ii faci resuscitare. Da, o poti incepe tu cat vine brigada speciala. Dar in principal viata acelui om e in mâinele celor de la ATI. In domeniile mele pot fi urgente, mai ales in pediatrie sau obstretica, dar nu sunt chiar intr-atat de dese ca cele din UPU, unde lucreaza medici urgentisti. Medicina nu stiu pe ce maini bune este, deoarece o multime de colegi capabili vor sa plece peste hotare. Zici tu sa faci medicina si sa te dedici la maxim, dar cand ai familie si nu ai bani de niste jucarii lui ala micul, te cam frustrează chestia asta. Un profesor(doctor chirurg) foarte bun ne-a zis, nu trebuie sa ai salarii colosale de businessman, dar niste salarii decente care sa iti permita sa te scufunzi cu capul in domeniul tau si sa nu ai crize financiare, care iti pot distrage atentia. Din păcate in Romania salariile sunt la pamant. Si inca o chestie "buna" in Ro. Dupa 5-6 ani de rezidențiat, devii medic specialist somer!! Posturi se dau foarte putine si nu in orasele mari, iar daca se dau in orase, nu in domeniul care iti place tie. Si daca nu ai luat post inca de la începutul rezidentiatului, atunci pe la finisarea acestuia esti medic specialist somer! Majoritatea dau din nou la examenul de rezidențiat pe alta specialitate, de altfel mor de foame cu familiile lor pentru ca nu te angajează nimeni. De aia si pleaca lumea din aceasta "țară de minuni"!