Zop, poate tu ai timp de pandit premii, desi, fiind student la medicina, ar trebui sa inveti mult si sa stai pe telefon mai putin, spre deloc.
Nu stiu cum ai reusit tu sa castigi trei premii, printre care si telefonul care necesita multe puncte, cand tu zici ca ai incarcat doar 2 numere. Eu incarc un prepay si platesc un abonament si nu am adunat punctele necesare pt telefon si nu am prins nici cel mai mic premiu, Treaba ta cum ai reusit, bravo tie, dar sa te plangi ca nu mai prinzi acum alt premiu? Multi si-au dorit tragere la sorti, decat sa stea mereu cu telefonul in mana, Poate asa mai castiga si altii, nu aceiasi.
Daca iti plac concursurile si castigurile, incearca-l pe cel din Comunitate. Nu e doar de noroc, ci si de implicare, ajutorare, contributie. Totusi, revin la ideea de a fi mai putin concursoman si sa-ti satisfaci setea de adrenalina invatand cat mai mult si incercand sa indepartezi suferinta din viata cator mai multi oameni. A insanatosi un om si a-l ajuta sa fenteze moartea mi se pare cel mai nobil lucru, cea mai mare satisfactie si plina de adrenalina! Ocupa-ti timpul cu voluntariat, lucrand intr-un UPU, sa acumulezi cat mai multa experienta, ca sa devii un medic minunat, sa salvezi cat mai multe vieti! Sper ca pt asta ai ales aceasta cale, nu doar pt salariul mare, eventual undeva in strainatate!