anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De ce posesorii Orange TV Box Go sunt privati de acces la continut premium HBO & Netflix?

FaraUnID
Campion certificat
Dupa cum am spus aici https://comunitate.orange.ro/questions/2436839-review-orange-tv-box-go-arunci-50-euro-tigaie detion una bucata cutie de conserva de ton in suc propriu, pe numele ei Orange TV Box Go.
Si dupa cum spuneam in acel review, aplicatia Orange TV Go preinstalata pe acea conserva nu ofera acces utilizatorului la platformele partenere ale retelei numarul 1, HBO GO, Netflix, Deezer, Antena Play, Voyo chiar daca utilizatorul detine deja un abonament in cadrul acelor platforme.
@ReteuaNumarul1 De ce va bateti joc de consumator privandu-l de acces la continut, pentru care consumatorul plateste deja abonament.
De ce un abonat HBO GO, Netflix, Deezer poate accesa acele platforme de pe PC, telefon, tableta, orice alt dispozitiv smart cu modem + browser + acces la internet, dar este privat de accesul la platformele mentionate anterior prin platforma Orange TV Box Go?
Desi aceste aspecta au mai fost semnalate aici https://comunitate.orange.ro/questions/2427802-orange-tv-go-box-cast-netflix-hbogo si aici https://comunitate.orange.ro/questions/2545560-orange-tv-go-box-conectare-pc-instalare-tv-go-box-aplicatii-antena-play toata treba a fost bagata sun pres!
De ce @ReteauaNumarul1? De ce?
Noi, posesorii conservei de ton in suc propriu Orage TV Box Go, inca asteptam un raspuns inteligent, altul decat "Am trimis catre departamentul abilitat" !
3 Răspunsuri 3

Neaplicabil
Plătești abonamentele HBO Go și Netflix la conserva aceea sau e pe sistem prepay? Că la prepay nu ai acces by default... trebuie să treci pe abonament și se plătește suplimentar fiecare din cele 2 servicii.

FaraUnID
Campion certificat
E abonament. Utilizatorii prepay nu au acces la optiunile TV Go, nici cu plata prin SMS si nici prin card bancar. Prin urmare conserva aia de ton in suc propriu este egal cu zero pentru utilizatori prepay. Aceste aspecte nu sunt trecute negru pe alb pe pagina conservei. Nici acestea si nici specificatiile hardware. Adica practici comerciale inselotare. Cat priveste platformele VOD precum HBO GO, Netflix, Deezer, Prime aceste functioneaza independent de operatori. Oricine se poate abona prin intermediul unui card bancar si poate accesa serviciul indiferent de operator si provider de internet.

DanielaH
Moderator
Îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului. Cum spuneam și aici https://comunitate.orange.ro/questions/2427802-orange-tv-go-box-cast-netflix-hbogo, în acest moment TV Go box-ul oferă acces pe televizor doar la conținut din Orange TV Go (canale TV, filme și seriale), precum și la YouTube, neputând fi folosit pentru cast Netflix sau HBO GO. Am revenit și cu răspunsul primit de la colegii noștri.: "Disponibilitatea conținutului pe anumite device-uri pe care poate fi accesat serviciul Orange TV Go este oferită în funcție de drepturile agreate cu furnizorii de conținut." Ne pare rău, dar momentan acest tip de conținut dorit de tine nu este disponibil. Și pentru a nu dubla topicul menționat mai sus, îl vom închide pe acesta aici. Mulțumim.