De ce aplicatia Orange Radio nu este sustinuta de Orange Romania?

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 30-10-2020 11:50 AM
Plecand de la ideea acestui topic https://comunitate.orange.ro/questions/2496464-aplicatia-orange-travel-cuprinde-informatii-roaming vin si eu cu o sugestie (nu ca ar cineva cont de sugetiile noastre, cel putin de acele sugestii din care nu intra banu' gros in conturile companiei) si anume accea ca Orange Romania sa sustina si sa promoveze aplicatia Orange Radio, aplicatie dezvoltata chiar de grupul Orange.
1. CE ESTE ORANGE RADIO?
- Orange Radio este o aplicatie mobila prin intermediul careia utilizatorul are acces gratuit la o selecție largă de 33.000 de radiouri din întreaga lume și la mai mult de 6.000 de podcast-uri. Fără publicitate, oriunde, oricând.
2. FACILITATI ORANGE RADIO
- Prin intermediul motorului de cautare descoperiti cele mai populare posturi de radio din aproape toate tarile lumii. Pur și simplu selectați live și ascultați radio online. De asemena aveti posibilitatea de a avea propria lista de radiouri favorite. Toate acestea la un singur click distanta.
3. CONTINUT DISPONIBIL LIVE
Orange Radio oferă o gamă largă de radiouri tematice (Electro, Urban, Classique, Jazz, Radiouri pentru Copii, Religioase, etc.), precum și dezbateri / talk-show-uri, Știri, Sport, Muzică, Educație, Sanatate.
4. PODCASTURI
- Descoperiți un catalog important de podcast-uri, cronici, emisiuni live ale tuturor posturilor dvs. de radio naționale preferate, dar și redări de posturi de radio internaționale (BBC, Cadena SER, RNE etc.) Orange Radio vă oferă podcast-uri originale de calitate: producții franceze Arte (povești, reportaje, mărturii, ficțiuni), Louis Media, France Inter, etc.
- Căutați emisiunile și episoadele dvs. preferate după cuvinte cheie, titlu sau editor prin intermediul motorului de căutare
- Lăsați-vă ghidați de diferitele categorii pentru a descoperi bogăția catalogului: cea mai populară, cea mai recentă, cea nouă.
5. CU ORANGE RADIO, TU DETII CONTROLUL
- Orange Radio vă permite să accelerați sau să încetiniți redarea unui episod, să programați un cronometru pentru a opri redarea după o anumită perioadă de timp, pentru a continua redarea mai multor episoade la rând.
6. PLATFORME DISPONIBILE
- Aplicatia Orange Radio este disopnibila pentru platforma Android la adresa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.orange.... cat si pentru platforma iOS (iPhone, iPad, AppleWatc) la adresa https://apps.apple.com/fr/app/orange-radio/id1201284975
7. CERINTE MINIME SISTEM
- Android 5.0
- iOS 9.0
- WatchOS 2.1
Personal am descoperit aceasta aplicatie cu ani lumina in urma, in perioada in care avea un smartphone cu Android 2.x si 512 RAM si am ramas placut surprins de simplitatea dar in acelasi timp de potentialul ei. O aplicatie cu o interfara simpla, lejera si intuitiva in acelasi timp.
Este o aplicatie extrem de light si care functioneaza fara nicio problema si pe o conexiune 3G fara a produce un volum urias de date.
Intre timp s-a cam asezat praful peste aceasta aplicatia, in sensul ca baza de date ce include posturile de radio si podcasturile ar trebui revizuita si facut curatenie, deoarece foarte multe posturi radio nu mai functioneaza.
Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant, pur si simplu descarcati si testati aplicatia pe propiul vostru device. Nu va costa nimic, este gratuita, fara reclame si functioneaza pe orice conexiune la internet indiferent de provider.
Cum am spus deja, prefer oricand sa am trafic necontorizat in aceasta aplicatia decat in Pinterest, Snapchat, Tik Tok sau Twitter.
@Orange Romania: Make the Orange Radio App Great Again si oferiti trafic gratuit in cadrul acestei aplicatii!

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 30-10-2020 11:59 AM

- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile