anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Review - Samsung Galaxy Ring - inel smart Samsung

Anca07
#StarMember

Salutare tuturor,

Vreau sa impartasesc cu voi experienta mea de pana acum cu Samsung Galaxy Ring.

Cum a inceput totul?

Pana undeva in luna mai a acestui an, habar nu aveam de existenta unui astfel de gadget, si imediat ce am aflat, am dorit sa aflu putin mai multe despre el. 

Am studiat putin inelul smart Oura, am vazut cateva functii care personal mi-au placut, si am decis ca as vrea sa imi achizitionez si eu unul. Citind ulterior si despre inelul smart al celor de la Samsung, si fiind fan, am decis sa astept lansarea lui in Romania.

Fara sa stau prea mult pe ganduri, in Noiembrie, mi-am facut cadou prematur de Mos Craciun:D inelul Galaxy Ring al celor de la Samsung. M-am gandit ca poate review-ul meu ar putea ajuta, si de aceea, dupa mai bine de 1 luna de utilizare, scriu acest review.

Anca07_0-1735406475947.png

Initierea comenzii

In luna Nov, imediat dupa ce a fost anuntata disponibilitatea sa pe site-ul celor de la Samsung Romania, am initiat comanda. Ce mi-a placut, a fost faptul ca am putut sa comand un kit de marimi, ce imita 1:1 inelul real, pe baza caruia am putut sa ma decid asupra marimii (recomandarea este ca acesta sa se poarta pe degetul aratator, insa eu am ales sa il port pe inelar, si de aceea mi-a fost de mare ajutor acest kit), deoarece kitul contine 9 inele incepnd cu marimea 5 si culminand cu marimea 13, toate de plastic, avand chiar si senzorii inelului real.

Trebuie sa stiti ca acest kit vine absolut gratuit. Initial il primiti, ulterior confirmati marimea inelului dorit in aplicatia Samsung members sau in contul personal din aplicatia Samsung Shop, si dupa confirmare, se va efectua livrarea inelului. Cand se efectueaza comanda, se achita integral contrvaloarea inelului.

Anca07_9-1735408834563.png

Totul a decurs foarte bine, un pic anevoios, deoarece site-ului celor de la Samsung a avut ceva probleme, si am putut sa confirm marimea inelului abia dupa 3 zile.

Primirea produsului

Imediat ce am primit inelul, am fost foarte foarte incantata de cat de usor si fain este! Am optat pentru varianta neagra, insa vine si in varianta gold/argintiu.

Avand un telefon Samsung, am adaugat inelul, foarte rapid si usor, in aplicatia Wearable. Imediat ce am activat bluetooth-ul, telefonul l-a identificat rapid.

Utilizare 

De cand l-am achizitionat, l-am purtat in continuu, si nu ma mai dezlipesc de el:)

• Anca07_3-1735408248460.pngAnca07_2-1735407264479.png

In aplicatia principala, regasim 4 zone:

• Energy score:
    • aici avem un grafic care imi arata nivelul meu de energie, bazat pe toate informatiile coroborate din masuratorile pe care inelul le are, si evolutia pe zile: timpul mediu de somn, consistenta somnului, ora de culcare, activitatea din ziua precedenta, etc
    •  tot aici am informatii si despre somnul meu, cu o seara inainte: nr de batai/minut, temperatura corpului, rata respiratorie (pentru mine foarte importanta)
  • Sleep: 
    • un grafic imi arata evolutia somnului pe zile
    • am informatii despre intreg ciclul de somn anterior
    • pe baza unor informatii (durata somului, recuperare psihica, odihna, recuperare mentala, cicluri de somn), intreg ciclul de somn dintr-o noapte, inregistrat pe mai multe zile, primeste un icon, sub forma unui animal, care reflecta cum dormi (momentan sunt un leu, cu un scor de 83, identificat de ei ca fiind bun.
    • tot aici, imi arata si toate etapele prin care am trecut in timpul somnului, si durata acestora (imi place foarte mult sa le studiez/analizez)
    • un alt lucru fain despre care primesc tot aici informatii, este nivelul de oxigen din sange, sub forma unui grafic pe intreg ciclul de somn
    • daca nu stiati ca sforaiti, acest inel va aduce la cunostinta acest lucru, ba chiar mai mult decat atat, daca aveti telefonul langa voi, inregistreaza cum sfoaraiti 😄 
    • temperatura corpului in timpul somnului este si ea inclusa aici, precum si rata pe minut a batailor inimii si rata respiratorie/minut (a fost un factor decisiv pentru mine in achizitia acestui inel), precum si consistenta somnului, si daca mi-am atins sau nu targetul
    • Anca07_4-1735408302246.png
    •  
  • Heart rate:
    • aici gasim informatii despre evolutia pe ore/zile a numarului batailor inimii si totodata putem face si masuratori 
    • Anca07_5-1735408348049.png
    •  
  • Stress:
    • aici gasim informatii despre evolutia pe ore/zile a nivelului de stres, si totodata putem face si masuratori 
  • Anca07_6-1735408380893.png
  •  
  • Alte detalii:
    • inelul este rezistent la apa (IP68) - eu personal il scot daca folosesc diverse sapunuri pentru a ma spala pe maini
    • vine insotit de o cutie care serveste la incarcarea inelului plus cablul de alimentare al acesteia 
    • durata de viata a unei incarcari a inelului, este de 5-6 zile. Cu acea cutie incarcata 100%, se poate reincarca inelul de 2x. O durata de incarcare 100% a inelului, este de 1h, iar cutia se incarca la 100%, tot intr-o ora.
    • Anca07_8-1735408667682.png
    • este o optiune in aplicatie (mai putin utila as spune eu), in cazul in care pierdeti inelul, sa i se aprinda senzorii pentru a putea fi observat mai usor
    • cand este lasat la incarcat, sunt oferite informatii si despre % incarcarii inelului cat si despre % de baterie disponibila a cutiei de reincarcare
    • inelul are un semn distinctiv pe el, sub forma unei linii, care indica cum ar trebui pozitionat inelul pe deget, pentru a efectua masuratori corecte
    • fiecare indicator are si explicatii despre ce inseamna si ce relevanta are

Sunt incantata de acest inel? DA. 

De ce? Deoarece sunt adepta ceasurilor clasice, nu smart, si mereu am vrut un device care sa imi ofere astfel de informatii, fara sa renunt la ceasurile mele clasice:)

Inlocuieste un Smart Watch? As zice ca este o alternativa destul de buna, insa nu il poate inlocui, deoarece nu are toate functiile unui smart watch

Are si dezavantaje? Da, categoric. Principalul ar fi, pretul. Am mai citit ca unii utilizatori si-ar fi dorit si NFC la el, insa eu nu as fi vrut aceasta optiune, si daca ar fi avut-o probabil as fi dezactivat-o din motive obiective. 

Este greu/incomod? Nu. Il port zi si noapte, si uneori trebuie sa verific daca il mai am pe deget, pentru ca este foarte light, si are un design care il face sa fie comod si versatil.

Este un moft? Pentru mine nu. Principalul motiv pentru care l-am luat este pentru ca am dorit sa imi monitorizez somnul si cum se comporta corpul meu (inima) in timpul somnului.

Galaxy Ring vs Oura Ring? Nu il pot compara cu inelul Smart Oura, deoarece nu l-am folosit.

Momentan, parerea mea referitoare la acest inel, dupa mai bine de 1 luna de zile de folosire, este ca sunt foarte incantata de achizitia sa, si de ceea ce imi ofera ca si informatii.

Sa aveti un sfarsit de an minunat, si un an nou binecuvantat cu zile in care sa nu va lipseasca zambetul si soarele din viata voastra! ☀️

Seara faina! 🌙

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember & November Problem Solver

Bună, Anca!

Nici eu nu știam că există așa ceva și chiar mi se pare foarte tare! Mulțumesc de pont și sper să te bucuri de acest gadget și de beneficiile sale!

Sărbători fericite!

Ziua buna @Vio73 

Iti multumesc frumos! Sarbatori cu bine si tie!

Zi cu soare!🌞

Pololică
#StarMember

Interesantă prezentarea. Mi se pare mai mult un înlocuitor al unei brățări (band), dar fără a semnaliza vreo utilizare specifică. 

Ziua buna @Pololică 

Da, intr-adevar, comparatia ar fi intre inel si un smart band. Totodata, revin la ideea mea de baza, si nu as vrea sa ma lipsesc de ceasurile mele pt un smart band sau smart watch:)

Zi cu soare!🌞

MihaelaA
Community Manager
Community Manager

@Anca07 un super review, mulțumim! 

Urmăresc de ceva timp Oura Ring și atunci când am văzut evenimentul de lansare de la Samsung mi s-a părut super wow că fac și ei un astfel de inel smart 🙂 Chiar interesante funcționalitățile și așa cum ai menționat este ideal pentru persoanele care nu vor să renunțe la ceasul lor pentru un smart band sau un smart watch și un astfel de inel este ușor de purtat și subtil. 

Foarte fain, să îl folosești cu plăcere! 🙂

Multumesc frumos @MihaelaA !

As fi vrut sa fi avut ocazia sa testez si un Oura ring, pentru a avea o parere concreta, insa, doar l-am vazut si mi s-a parut un pic mai brut, adica nu e atat de light ca si al celor de la Samsung. 

Multumesc frumos inca o data!

Seara faina!🌙