anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Primele teste și review cu noul Giga Box Wi-Fi 7 de la Orange.

Radutuby
#StarMember

Articol preluat de pe zonait.ro

24669.jpg

"Orange România a anunțat marți, 30 iunie, în cadrul evenimentului dedicat strategiei globale „Trust the Future”, Giga Box Wi-Fi 7, primul ONT cu Wi-Fi 7 destinat clienților rezidențiali de pe piața locală. Compania a introdus deja această tehnologie în segmentul business, iar acum o aduce și acasă. L-am văzut, l-am întors pe toate părțile și l-am pus la treabă pe telefon și pe laptop, ca să vedem ce se schimbă concret față de routerele Wi-Fi 6 cu care ne-am obișnuit."

Mai multe detalii aici ->

https://zonait.ro/am-testat-giga-box-wi-fi-7-de-la-orange-romania-video/

Review complet Giga Box Wi-Fi :

https://comunitate.orange.ro/t5/tutoriale-si-review-uri/review-orange-giga-box-wifi-7-livebox-essent...

<> Where light can travel, communication knows no boundaries.<>
41 Răspunsuri 41

Mi-au oferit si mie la reofertare, dar nu prea stiu ce sa zic. 105 lei pentru internet de 2.3 Gbps, iar ONT-ul Kaonmedia PG6693G (Gigabox) Wi-Fi 7 mi s-a parut cam scump. Practic, mai platesc aproape inca o data pretul internetului doar pentru ONT.

La tine tot asa este ca pret? La mine in pret sunt incluse si cele 167 de canale TV, plus internetul de 2.3 Gbps si cest ont.. nu stiu ce sa fac, am o oferta si de la Digi pe 2.5gbs mult mai ieftin .... 

Sfatul meu este să mai aștepți măcar până în noiembrie, că sigur trebuie să vină ceva oferte de Black Friday.

Da, asta e un bun sfat, fix in noiembrie imi expira contractul, o sa astept poate prind ceva, ideea eca ma intereseaza internetul nu TV si voia msa am si eu 2.3 gbs , nici nu stiu daca prinde 2.3gbs cu ZTE F6605R 

Este suficient de capabil si ZTE F6605R Contează mult si cu ce dispozitiv faci teste ca să obții viteze maxime.  Eu cu ZTE F6605R am avut viteze de peste 1500 mbps pe Wi-Fi. 

Am facut o greseala, de fapt am Model F6600R acuam am vazut, si parca asta nu e capabil sa duc 2.5.gbs.... 

GEKO
Explorator entuziast

Cu Gigabox WiFi 7 prinzi pe cablu 2GB.

Acel ONT cu două conexiuni cumulate pentru viteze mai mari de 1 Gbps era ZTE F6600R și era alb. ZTE F6605R și are un port Ethernet de 2.5 Gbps și 3 de 1 Gbps.

Am facut o greseala, nu stiu de ce am zis 6605 am citit pe aici si mi-a ramas in subconstient am de fapt Model F6600R acuma m-am uitat la ONT si asta scrie la Model: ZXHN F6600R.. deci clar tre' sa cer si alt ONT daca vreau 2.5gbs 

Pai eu am abonament cu 1gbs de la orange si ont wifi 6 si am viteza mai mare ca a ta. http://orangeromania.speedtestcustom.com/result/aa246440-acf6-11f1-81b6-0fa5e4fc96e4

GEKO
Explorator entuziast

Pai? Ai 918Mbps, eu am 1400Mbps, uneori ajung si la 1800Mbps, cum ai mai mare? :))
Intr-adevar, necesita PC, plus alta placa de retea si alt cablu CAT6.

Viper
Cunoscător certificat

@GEKO wrote:

Cu ZTE aveam 8-900Mbps, cu Orange Giga Box Wi-Fi 7 am 1,4Gbps.

Aceste comparații sunt pe cablu?

GEKO
Explorator entuziast

Da, cablu, Wireless nu prea ma intereseaza, rareori folosesc laptopul.

Viper
Cunoscător certificat

Și ZTE F6605R și acest LiveBox 7 Essential sunt capabile de aceleași viteze prin cablu.

Chiar și pe Wi-Fi, performanța este foarte apropiată. Singura diferență apare atunci când folosești Wi-Fi 7 cu MLO, unde viteza poate crește cu aproximativ 200 Mbps.😊

Pololică
#StarMember

Am vazut ca ZonaIT este oarecum "abonata" la astfe de teste pe termen ceva mai lung. Au mai multe clipuri cu servicii fixe Orange (printre care si cel de 1800Mbps, cand viteza maxima era disponibila ca 2x900Mbps, adica pe doua sau mai multe dispozitive, nu pe unul singur).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.