anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau să plec de la Orange Communication la Orange Romania

R1976
Junior

M-am lovit de o problemă la Orange Communication. Am la ei 2 abonamente de mobil .Unul expiră și vreau să plec de la ei la Orange Romania  păstrându-mi  numărul de telefon pentru că nu am nici un beneficiu, nici puncte thank You nici oferte prea grozave de prelungire abonament. Mi-au spus că nu pot să mă portez. Bun atunci vreau sa trec din Orange Comunication de pe abonament pe cartelă prepay, urmând după ceva timp să mă duc la Orange Romania. Mi-au spus iar că nu se poate. Deci îmi rămâne să plec de tot cu ambele numere de telefon  în altă rețea.

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @R1976, pentru a face o astfel de modificare este necesar să depui o cerere scrisă într-un Orange shop.

Ți-am trimis vineri un mesaj privat cu mai multe detalii despre situația ta punctuală. Te așteptăm să revii și să ne spui, te rog, dacă s-a rezolvat.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Vizualizare soluţie în postul original

34 Răspunsuri 34

Buna ziua! Doresc portarea de la Orange Romania Communications la Orange Romania deoarece mi-am achizitionat un telefon ce poate fi utilizat doat cu E-sim. Multumesc

Salut, Georiana!

Într-adevăr, în momentul de față serviciul eSIM nu este disponibil pentru clienții Orange (Orange Romania Communications). Pentru migrarea la Orange îți recomandăm să mergi în orice Orange shop.

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

GeorgianaC
Începător

Buna ziua. Am fost deja in 3 magazine Orange, insa fara succes. Mi-au sugerat sa scriu aici, pt a fi ajutata de dvs. Doresc portare la Orange Romania, fara taxe de reziliere, avand in vedere ca este aceslasi grup, pt a a avea posibilitatea de eSIM. Multumesc

În ce magazine ai fost? Neaparat să fie Orange shop, nu store.

Am fost in Orange Shop Orhideea, unde mi s-a spus ca nu pot activa eSim-ul contractul fiind pe Orange Romania Communications si ca, nici cu portarea la Orange Romania nu ma pot ajuta. Iar daca s-ar putea face totusi aceasta portare, pot exista taxe de reziliere si un alt plan de abonament, la pret dublu.