anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

In maximum 5 zile pachetul de servicii fixe prin tehnologia de cupru se va desfiinta...

Ina001
Începător

Sunt fost client Telekom ,mesajul din titlu l-am primit pe mobil in 06.09.2024.Am sunat pe agentul orange pentru informatii si am fost anuntat ca se desfiinteaza internetul si telefonul fix deoarece ”cupru nu mai suporta ” .Agentul orange a fost totusi amabil deoarece a facut o verificare a acoperirii din zona mea si m-a anuntat ca ar fi posibil sa am telefon si internet insa doar afara din casa .Acum inca mai pot sta afara ...dar iaca vine iarna si-mi ingheata ”semnalul ”.Ca incheiere agentul orange mi-a spus ca televiziunea o sa functioneze si afara si in casa si ca daca sunt cuminte si de acord cu desfiintarea telefonului si internetului o sa-mi reduca pretul abonamentului la TV .Asta este ca si cum cineva imi ia portofelul si imi spune ca daca accept sa pastreze el banii ,imi da actele si coperta .Asa ca am acceptat sa renegociez pretul la televiziune cu alt agent orange .Imediat ce convorbirea s-a incheiat am primit mesaj text de la  AI agent orange  pe mobil (Digi ) :Am inregistrat solicitarea ta de reziliere nr...in 06.09.2024...bla ..bla...bla...o sa fii contactat in 30 de zile de un agent orange .Am ramas  fara frunze....deci eu am reziliat contractul ca am fugit din epoca cuprului....!!!!

7 Răspunsuri 7

Razvan
#StarMember

Salut! Ne poți spune locația unde se desființează rețeaua fixă prin cupru?

Salaj comuna garbou 

Vio73
#StarMember

Salutare!

De regulă, trecerea spre o altă tehnologie se face cu acordul utilizatorului, nu în orice fel de condiții și dacă există altă tehnologie în zonă. Antenă tv satelit se poate instala, dar la  net 4g trebuie să ai și acoperire. 

Eu te sfătuiesc să iei legătura că suportul Orange din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi scrii transfer operator sau din Chat Djingo.

Agenții de teren spun multe și nu știu dacă în toate situațiile informațiile sunt exacte.

Baftă!

Nu am discutat cu agentii de teren . Am primit un mesaj prin care sunt anuntat ca se desfiinteaza serviciile prin tehnologie cupru ,conform notificarii primite . Este o decizie a conducerii Orange .Treburile sunt destul de clare ,Orange nu are tehnologie inlocuitoare ,nu are acoperire 4 G in zona mea .

Îmi pare rău, atunci este cu atât mai neplăcut. Poate ai alternative la concurență!

Razvan
#StarMember

Abonații existenți nu acoperă costurile de exploatare și au decis să desființeze serviciul.

Ar trebui sa ne spuna cineva de la AUR ,partidul care se ocupa cu aur, argint si cupru ,cam cati bani se fac din vanzarea cablurilor de cupru din toata tara .Oricum in caz de razboi , daca pica satelitii si sunt tirobombardate antenele trebuie ca cineva sa puna la loc cablurile de cupru pe stalpi .