la 26-02-2025 06:27 PM
Buna tuturor!
Am primit o Notificare privind inlocuirea tehnologiei actuale (FTTB) cu o noua tehnologie bazata pe fibra optica (FTTH) pentru furnizarea serviciilor fixe Orange Romania S.A.
In notificare scrie ca implementarea proiectului de modernizare a retelei are loc conform unui calendar cu debut la data de 3 martie 2025.
Eu sunt de acord cu noua tehnologie bazata pe fibra optica FTTH, dar nu am reusit sa gasesc pagina unde sa-mi exprim acordul.
De asemenea, la 0374300300, robotul nu m-a ghidat spre un consilier cu care sa vorbesc si sa-mi exprim acordul.
Cum as putea sa-mi dau acordul pentru noua tehnologie FTTH ?
26-02-2025 06:35 PM - editat 26-02-2025 07:01 PM
Salutare!
Poți să le scrii pe Chat Djingo sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.
Asta dacă nu ai nimic, adică vreun link sau altceva. Eu zic și cred că este foarte bine și nu trebuie să ratezi o astfel de șansă. Atenție și să nu fie vreun spam sau ceva de genul, deci să fie de la Orange pe bune!
Baftă!
la 26-02-2025 06:44 PM
Salut @Tudorionascu88,
Ai putea sa ne arati si noua aceea notificare? Nu uita sa ascunzi datele personale daca exista.
Scrie undeva ca trebuie sa iti dai acordul?
la 26-02-2025 07:06 PM
Salut @Tudorionascu88. Sigur trebuia să-i contactezi pentru acord? Astfel de modificări vin ca urmare a modificării vechilor condiții de furnizare a serviciilor și obligația ca furnizorul să te înștiințeze. Dacă ești de acord este suficient să iei act de modificarea dorită. Doar în caz contrar, îi contactezi printr-una dintre metodele de contact pentru modificarea sau rezilierea contractului cauzată de schimbarea condițiilor de furnizare.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor