la 23-01-2024 11:58 PM - editat ultima oară la 29-01-2024 01:06 PM de DanielaH
Salutare!Aș vrea să știu dacă mai pot vedea undeva istoricul apelurilor inițiate.Mi am schimbat telefonul,iar lista cu apeluri nu s a salvat.Am văzut pe acest forum că ar trebui să intru undeva pe aplicație,la “Altele” , “detalii convorbiri “ ,însă mie nu îmi apare această opțiune.Unde aș putea vedea lista cu apeluri?Mulțumesc!
la 25-01-2024 12:15 PM
Salut,
În situația ta, poți accesa lista apelurilor din My Orange varianta web, însă pentru asta trebuie să ai factura electronică activată și poți vizualiza apelurile efectuate pentru o factură deja emisă.
In My Orange trebuie să selectezi Contul meu, de acolo categoria Factura mea, iar ulterior Analiză apeluri.
Mult succes și te așteptăm cu feedback.
la 24-01-2024 01:51 AM
Salutare!
Lista de apeluri initiate o poti vedea din My Orange:
1. De pe computer:
- Din browser, mergi pe www.orange.ro, logheaza-te in My Orange
- Daca ai mai multe numere, alege numarul pentru care vrei sa afli detaliile
- In sectiunea Cronos, alege Vezi Cronos
- Da scroll in jos; sub sectiunea Consum Centralizat iti apare lista de apeluri si mesaje initiate (+sesiunile de net). O poti si descarca
2. Din aplicatia My Orange (Android/iOS):
- Din partea dreapta a ecranului, alege "Altele", apoi "Detalii convorbiri"
Informatiile sunt actualizate cu o intarziere de 24-72 de ore. In general, cu setarile implicite, vezi datele pana la ora 24 a zilei anterioare. Folosind filtrele si alegand o data de sfarsit din viitor, poti vedea informatiile disponibile inclusiv pentru ziua in curs. Chiar si asa, informatiile apar cu intarziere.
Am verificat acum aplicatiile si in ambele apare optiunea "Altele". In cazul in care nu o vezi, ne poti anexa o captura de ecran din care sa scoti datele personale (nume, telefon, adresa, etc), te rog?
la 24-01-2024 10:17 AM
Am încercat ambele variante,și tot nu merge.Cred că este din cauza că sunt client Orange Romania Communications.O să las o captură din aplicație
la 24-01-2024 10:19 AM
Ai incercat și factura detaliata
la 24-01-2024 10:20 AM
In schimb dacă îți apare iconiță Facturi o apeși apoi Istoric Facturi selectezi o factura (servicii abonament) și descarci detalii factura.
la 24-01-2024 10:24 AM
Da,nu apar
la 25-01-2024 12:15 PM
Salut,
În situația ta, poți accesa lista apelurilor din My Orange varianta web, însă pentru asta trebuie să ai factura electronică activată și poți vizualiza apelurile efectuate pentru o factură deja emisă.
In My Orange trebuie să selectezi Contul meu, de acolo categoria Factura mea, iar ulterior Analiză apeluri.
Mult succes și te așteptăm cu feedback.
la 24-01-2024 05:36 AM
Salutare!
Dacă te referi la istoricul apelurilor așa cum apărea pe vechiul telefon (inclusiv cu apeluri ratate), trebuia făcut un backup înainte (cu condiția ca telefoanele să fie de la același producător). Știu că se poate, dar n-am încercat niciodată (nu m-au interesat apelurile, cât sms-urile care, pe IPhone și Windows Phone cel puțin, țin minte că se restaurau).
la 24-01-2024 10:19 AM
Asta a fost chestia,că n am mai făcut backup pentru că nu îmi permitea spațiul de stocare.Mulțumesc frumos oricum pentru răspuns!
la 24-01-2024 06:29 AM
Salutare!
Se poate vedea atât în My Orange, cât și dacă ai făcut back-up înainte de a trece la noul telefon. Eu așa fac și am și la apeluri, sms-uri, wathapp, etc.
Dar cel mai sigur, vezi apelurile inițiate în My Orange.
Poți vedea aici și un material video în acest sens.:
https://youtu.be/ai-F713oo9g?si=S2b1pGGszJGG7ab3
Baftă!
24-01-2024 07:34 AM - editat 25-01-2024 05:07 PM
Salut,
Cel mai probabil esti client Orange Romania Communications. Caz in care, nu ai acea sectiune in My Orange. Cred ca singura varianta este pe factura detaliata, sau cu o solicitare la serviciul de Relatii Clienti, fie prin apel telefonic, fie folosind formularul de contact de aici.
la 24-01-2024 10:21 AM
Salut!Da,sunt client Orange Romania Communications,cred că ai dreptate.De factura detaliată de unde pot face rost?
24-01-2024 08:16 AM - editat 24-01-2024 11:04 AM
Salut
In my Orange se pot vedea doar apelurile efectuate și traficul aferent lunii curente.
Informații privind accesare lor poți găsi aici:
https://www.orange.ro/help/cum-verific-detaliile-de-convorbiri-4
In schimb dacă îți apare iconiță Facturi o apeși apoi Istoric Facturi selectezi o factura (servicii abonament) și descarci detalii factura.
Daca soluțiile de mai sus nu funcționează ia legătura cu serviciul clienți la Nr 300 și cere factura detaliata.
Mai multe metode de contact ai aici:
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-fac-o-sesizarereclamatie-18128
la 24-01-2024 10:23 AM
Nu îmi apare istoricul apelurilor pe factură,am încercat.
la 24-01-2024 10:26 AM
Suna la 300 și cere o detaliere factura și le explici situația.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor