anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am vrut sa ma portez in Orange (nu stiam ca exista si ORO si OROC)

PM26
Junior entuziast

Am vrut sa ma portez in Orange (nu stiam ca exista si ORO si OROC), am completat pe site-ul orange.ro un formular cu numarul de telefon si am fost contactat de un reprezentant vanzari Orange. Pe data de 12.09.2023 am încheiat contract abonament Fan 11, nu am stiut  că există  OROC, am crezut că doar ORO. Pot să mă transfer cu  abonament Fan 11 pe care îl am  OROC la ORO ?

24 Răspunsuri 24

PM26
Junior entuziast

Este cunoscut faptul că la abonament nu este totul nelimitat chiar dacă asa spune , se pot face costuri suplimentare dacă nu iti cunoști bine pachetul de ofertă , mai ales pe partea de roaming . Am ales acest abonament ptr că am minute nelimitate catre alte retele , la cartelă prepay din păcate sunt puține 1000 /2000 . Internet la abonament nu este chiar nelimitat 100% dar mai avantajos de cât la prepay . Toate cele mentionate mai sus sunt pe placul meu . Pret abonament e bun 5,5 e . În situatia în care imi va mari pret abonament exista posibilitatea reziliere contract unilateral fără clauze , în 30 de zile de la data notificări .

Da, este, doar sa te uiti pe factura (inclusiv pe pagina a 2-a), pentru ca cel mai probabil acolo se vor trimite notificarile. 🙂

Client Orange

Vio73
#StarMember

Eu zic să nu te alarmezi prea tare, pentru că oricum oferta este destul de bună și la OROC, chiar și cu anumite limitări. Dacă ai luat abonamentul exclusiv pentru roaming, da, e o problemă. Încearcă să renunți la el, în termenul legal și vezi ce poți face!

PM26
Junior entuziast

Roaming ma interesat mai puțin , a contat minute nelimitate în alte rețele si internet .

PM26
Junior entuziast

Dacă OROC foloseste aceeasi  rețea  ca si ORO pentru semnal internet ....va fi bine .

Da, e aceeași rețea. 

PM26
Junior entuziast

Atunci e perfect nu am de ce să mi fac griji că sunt la OROC !

PM26
Junior entuziast

 Am ajuns la această concluzie : La nivel de calitate/semnal nu sunt diferențe , doar ca la oroc nu ai esim/number share si tarifele de roaming sunt un pic diferite fata de oro in tari non ue. Pe partea cu roaming mă interesează mai puțin . 

PM26
Junior entuziast

Am reusit cu succes să mă portez din retea ORC în rețea OR ,  în perioada contractuală de 24 luni  ( după 30 de zile abonament ) .  Nu am platit clauze contractuale . Nu a fost ușor dar am reușit , ce i de la ORC au încercat să mă lucreze la " emoții " dar nu au reușit . Un lucru este clar ...portarea de la ORC la OR se face fără clauze sau panalizări ....acest secret nu îl spune nimeni . 

Salutare! Ne bucurăm că s-a rezolvat!